Innehåll

I dagens avsnitt av Hårsnack ska vi snacka om blekning. Blekning är en av de mest använda professionella hårprodukterna hos oss frisörer. I avsnittet demostrerar vi skillnaden mellan folieslingor och balayageslingor.

Blekning är en produkt vi frisörer använder väldigt ofta i våra behandlingar. Mycket därför att nästan ingen har helt naturligt hår utan konstgjorda pigment. Så fort man har lagt i någon typ av toning eller färg har man tillsatt konstgjorda pigment och det går bara att ta bort med blekning. Blekning kan man ha olika styrkor på och det bestämmer man med hjälp av väteperoxid. Beroende på hur ljus du vill bli och hur mycket pigment du har i ditt hår styr vi styrkan på håret.

Blekningens många användningsområden.

Man kan använda denna produkt på så många olika sätt. I avsnittet ”Hårsnack-Vad är blekning?” kommer vi ta upp beskriva vad som händer i håret när vi bleker det och även prata olika slingtekniker. Nästan alla slingtekniker vi gör används blekning till att uppnå önskade resultat. Vi har tagit in vår fantastiska modell Miranda där vi visar och berättar vad skillnaden på folieslingor och balayageslingor är.

Man kan även använda avfärgning som tillhör blekningsfamiljen. Och vi kommer även där berätta skillnaden på dom två.

Vi hoppas att ni tycker det är lika roligt som vi med vår Youtube-kanal! Vi har fått en otrolig respons och även tänkt att vi ska utöka klippen och även lägga upp lite stylingtips. Är det något ni skulle tycka är kul? Kommentera gärna vad du skulle vilja lära dig!

Nästa avsnitt

Det kommer handla om skillnaden på toning, permanent färg, färgbomb och varför det inte går att färga håret ljusare genom att bara lägga på en ljus färg?
Våra avsnitt släpps varje måndag och om du prenumerar på vår kanal får du en rolig notis när vi lagt upp något nytt 😀

blekning

Jag heter Olivera och är frisörmästare - det högsta beviset på yrkesskicklighet.

Med lång erfarenhet av branschen kommer en vilja att dela med mig utav min kunskap till andra. Söker du hårtips eller vill konsultera med mig inför ett lyxigt frisörbesök hos mig? Är du en frisör som vill öka din kunskap och bli en mer lönsam frisör? Välkommen! Oliverapro.se är stället att hänga på!