Jag introducerar månadens hårprodukt här på bloggen! Läs om fördelarna med produkterna för att kunna göra ett bra och medvetet val av hårprodukter till ditt hår.

Varje månad resten av året kommer ”månadens hårprodukt” uppdateras i detta inlägg! Mitt tips är att spara denna sida i dina bokmärken för att enkelt hitta tillbaka och hitta nya favoriter!

Inlägget innehåller reklamlänkar till lyko.se

September

Amika Dream Routine Overnight Hydration Mask

  • Dream Routine Overnight Hydration Treatment är en lätt, krämig hårinpackning som lämnas kvar i håret.
  • Berikad med hyaluronsyra för djupgående återfuktning av håret.
  • Inpackningen lämnar inga fläckar på kudden.
  • Gör håret lätt att hantera och skyddar mot friktionsskador under sömnen.
  • Innehåller biofermenterat kokosnötsvatten som närar torrt och skört hår.
  • Har blå/gröna alger rika på antioxidanter som behåller fukten.
  • Produkten har en vegansk, silikonfri formula som absorberas djupt in i håret.
  • Har en lugnande doft av lavendel.

 

Dream Routine Overnight Hydration Treatment är en fantastisk leave-in kräm som du lägger i håret inför natten!

Den är lättviktig och krämig, och berikad med hyaluronsyra för att verkligen återfukta håret på djupet och det bästa är att den inte lämnar någon hinna eller fläckar på kudden.

Inpackningen gör håret lättare att hantera och reda ut samtidigt som den skyddar mot slitage orsakat av friktion under sömnen.

Den är berikad med biofermenterat kokosnötsvatten som ger näring till torrt och skört hår, samt blå/gröna alger som är rika på antioxidanter och hjälper till att behålla fukten.

Dessutom innehåller den en oljeblandning av fettsyror som låser in fukten. Inpackningen har en vegansk och silikonfri formula som gradvis och djupt absorberas in i håret, och har en härligt avslappnande doft av lavendel.

Jag heter Olivera och är frisörmästare - det högsta beviset på yrkesskicklighet.

Med lång erfarenhet av branschen kommer en vilja att dela med mig utav min kunskap till andra. Söker du hårtips eller vill konsultera med mig inför ett lyxigt frisörbesök hos mig? Är du en frisör som vill öka din kunskap och bli en mer lönsam frisör? Välkommen! Oliverapro.se är stället att hänga på!