Jag introducerar månadens hårprodukt här på bloggen! Läs om fördelarna med produkterna för att kunna göra ett bra och medvetet val av hårprodukter till ditt hår.

Varje månad resten av året kommer ”månadens hårprodukt” uppdateras i detta inlägg! Mitt tips är att spara denna sida i dina bokmärken för att enkelt hitta tillbaka och hitta nya favoriter!

Inlägget innehåller reklamlänkar till lyko.se

September

Amika Dream Routine Overnight Hydration Mask

 • Dream Routine Overnight Hydration Treatment är en lätt, krämig hårinpackning som lämnas kvar i håret.
 • Berikad med hyaluronsyra för djupgående återfuktning av håret.
 • Inpackningen lämnar inga fläckar på kudden.
 • Gör håret lätt att hantera och skyddar mot friktionsskador under sömnen.
 • Innehåller biofermenterat kokosnötsvatten som närar torrt och skört hår.
 • Har blå/gröna alger rika på antioxidanter som behåller fukten.
 • Produkten har en vegansk, silikonfri formula som absorberas djupt in i håret.
 • Har en lugnande doft av lavendel.

 

Dream Routine Overnight Hydration Treatment är en fantastisk leave-in kräm som du lägger i håret inför natten!

Den är lättviktig och krämig, och berikad med hyaluronsyra för att verkligen återfukta håret på djupet och det bästa är att den inte lämnar någon hinna eller fläckar på kudden.

Inpackningen gör håret lättare att hantera och reda ut samtidigt som den skyddar mot slitage orsakat av friktion under sömnen.

Den är berikad med biofermenterat kokosnötsvatten som ger näring till torrt och skört hår, samt blå/gröna alger som är rika på antioxidanter och hjälper till att behålla fukten.

Dessutom innehåller den en oljeblandning av fettsyror som låser in fukten. Inpackningen har en vegansk och silikonfri formula som gradvis och djupt absorberas in i håret, och har en härligt avslappnande doft av lavendel.

Oktober

Kerastase Blond Absolu Cicaflash

 • Intensiv fukt: Återfuktar på djupet utan att tynga ner håret.
 • Skyddar mot yttre skador: Berikat med hyaluronsyra, binder fukt till håret, förbättrar textur och utseende på ditt hår.
 • Skyddar din värdefulla hårfärg: Detta balsam är speciellt framtaget för blont hår, hjälper till att bevara färgen.
 • Ger glans: Det lämnar ditt hår glansigt och strålande.
 • Gör håret mjukt: Balsamet gör håret mjukt, lent och lättare att hantera.

Har du trött, skadat eller blekt hår? Kérastase Blond Absolu Cicaflash balsam är svaret på dina hårproblem. Detta balsam, speciellt framtaget för blont hår, erbjuder en rad fördelar som gör ditt hår mjukt, glansigt och vackert.

Först och främst erbjuder Kérastase Blond Absolu Cicaflash intensiv återfuktning. Det tränger djupt in i hårstråna och återfuktar dem utan att tynga ned dem. Resultatet är ett hår som känns mjukt och lent.

Dessutom är detta balsam berikat med hyaluronsyra, en kraftfull ingrediens känd för sin förmåga att binda fukt. Med regelbunden användning kommer du märka en förbättring i ditt hår.

Kérastase Blond Absolu Cicaflash gör ditt hår glansigt och mjuktg och ditt hår kommer inte bara att se fantastiskt ut, det kommer att kännas fantastiskt också!

PRO TIP: Jag har testat detta balsam även på hår som inte är blonda, men ändå torra! Det blir helt fantatsiskt! Har du ett hår som har gamla blekta slingor, är torrt och poröst funkar detta toppen!

November

Kerastase Nutritive Split End Serum

 • Reparerar delade toppar: Serumet innehåller lipider som hjälper till med att ”hålla ihop håret”, vilket ger håret ett mer polerat och friskt utseende.
 • Förbättrad hårstruktur: Med regelbunden användning förbättrar detta serum hårstrukturen, vilket gör håret mjukare och mer hanterbart.
 • Ger glans: Serumet ger en vacker glans till håret, vilket gör att det ser friskare och mer livfullt ut.
 • Fuktgivande: Formulan är berikad med näringsämnen som hjälper till att återfukta håret, vilket förhindrar torrhet och frissighet.

Tester visar även:
+61 % omedelbar näring*.
+81 % glansigare hår*.
+99 % starkare hår och mindre brustna hårstrån*.
72 timmars näring**.
*Instrumentellt test, omedelbart efter applicering av produkten.
**Instrumentellt test efter användning av produkten

För alla oss som kämpar med delade toppar, kommer vi nu att granska en hårprodukt som kan vara lösningen på våra problem: Kérastase Nutritive Split End Serum.

Kérastase Nutritive Split End Serum är verkligen en mirakelprodukt för att reparation och förebyggande av delade toppar. Med sin speciella formula och lipider så hjälper serumet håret att ”hålla ihop”, vilket ger håret ett mycket mer polerat och friskt utseende.

En annan fördel som detta hårserum erbjuder är dess förmåga att förbättra hårstrukturen. Efter regelbunden användning blir ditt hår mjukare och mer lätthanterligt.

Men vad jag verkligen älskar med detta serum är den vackra glansen den ger håret. Detta serum ger inte bara ditt hår en friskare och mer livfull look, men det hjälper också till att återfukta ditt hår, vilket förhindrar torrhet och frissighet.

Pro tip! Kan användas i både blött och torrt hår, och vid behov! Ta bara en liten mängd i handflatorna och applicera.

December

Kevin Murphy Young Again Wash + Rinse

 • Återfuktande: Dessa produkter återfuktar djupt och gör håret mjukt och hanterbart.
 • Anti-åldrande egenskaper: De hjälper till att minska tecken på åldrande i håret. * 
 • Reparera skador: De reparera skador orsakade av värmebehandling och kemiska processer.
 • Skyddande: Produkterna erbjuder skydd mot yttre skadliga faktorer, som solens strålar och föroreningar.
 • Glansförstärkande: Slutligen ger de ditt hår en vacker glans och gör det mer livligt.

* Åldrande i håret betyder inte bara att ett hårstrå blit grått. Ju längre ett hår är, desto mer historisk finns på ditt hårstrå och därmed har ditt hårstrå en viss ålder. Allt vi gör med vårt hår påverkar ditt hårstrå och dess åldrande.

Att upprätthålla friskt och livfullt hår kan vara en utmaning, speciellt med alla de yttre faktorer som konstant påverkar vårt hår. 

Denna duo bestående av schampo och balsam är inte bara djupt återfuktande, utan den förvandlar också torrt och tråkigt hår till mjukt, hanterbart och glänsande hår. En av dess mest uppskattade egenskaper är dess anti-åldrande effekt. Dessa produkter hjälper till att minska tecken på åldrande i håret, och är en viktig egenskap för alla hår.

Kevin Murphy Young Again Wash and Rinse är också utformade för att hjälpa till med skador orsakade av värmebehandlingar och kemiska processer, samtidigt som de skyddar håret mot solens skadliga strålar och luftföroreningar. 

PRO TIP! Att ha en bra hårvårdsrutin i duschen kommer vara avgörande för resten av din hårvård. Därför är ett bra schampo och balsam

Varje månad utser jag en produkt till ”månadens hårprodukt!” för att hjälpa dig hitta nya favoriter till din hårvårdsrutin! Har du frågor om produkterna kan du ställa din fråga i kommentarerna!

Jag heter Olivera och är frisörmästare - det högsta beviset på yrkesskicklighet.

Med lång erfarenhet av branschen kommer en vilja att dela med mig utav min kunskap till andra. Söker du hårtips eller vill konsultera med mig inför ett lyxigt frisörbesök hos mig? Är du en frisör som vill öka din kunskap och bli en mer lönsam frisör? Välkommen! Oliverapro.se är stället att hänga på!