Olaplex Blonde Shampoo No.4P är ett silverschampo som på ett skonsamt sätt rengör och stärker upp ett blont hår. Schampot stärker, mjukgör och neutraliserar oönskade gula och samtidigt ger en kall och klar nyans.

Detta shampoo är har en högkoncentrerad och sulfatfri formula, vilket ger dig möjlighet att skräddarsy just din ton. Ju längre du låter 4P sitta i, desto mer intensivt blir resultatet. Jag personligen tycker om att ha en klar och ljus blond nyans i mitt hår! Likt dom andra  Olaplex-produkterna innehåller även No.4P den patenterade teknologi som både stärker och ger ett friskare samt mer hälsosamt hår.

Innehåll

Jag testar det nya silverschampot!

I mitt Youtubeklipp visar jag hur resultatet blir på mitt hår och och tipsar om vilka produkter jag kompletterade upp med för att få ett riktigt bra resultat!

Användning av Olaplex Blonde Shampoo

Applicera i blött hår och massera in i hela håret. Låt verka i 1-3 minuter, skölj sedan ur. Upprepa sedan igen vid behov. Vill du ha en mer intensiv ton kan man låta schampot verka i upp till 5 minuter.

Använd med fördel både Olaplex No.8 inpackning efter i handdukstorkar hår och avsluta sedan med Olaplex No.5 balsam.
TIPS: Om det är mycket produktrester kvar i håret, eller som jag tvättar håret väldigt sällan, börja först med att rengöra håret med No.4 Shampoo.

Fördelar med Olaplex No.4P

  • Vegansk formula
  • Passar alla hårtyper
  • Paraben- och sulfatfritt
  • Torkar inte ur håret efter användning
  • Ger en klar och fin kall ton
Ingredienslista: WATER (AQUA/EAU), SODIUM C14-16, OLEFIN SULFONATE, COCAMIDOPROPYL, BETAINE, GLYCERIN, SODIUM COCOAMPHOACETATE, SODIUM CHLORIDE, ACRYLATES, COPOLYMER, BETAINE, PHENOXYETHANOL, FRAGRANCE (PARFUM), POLYQUATERNIUM-7, GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, BIS-AMINOPROPYL DIGLYCOL DIMALEATE, HEXYL CINNAMAL, LIMONENE, CITRIC ACID, SODIUM BENZOATE, ACID VIOLET 43 (CI 60730)
Olaplex Blonde shampoo No.4P är ett schampo som kompletterar upp din hårvård om du har ett blont hår. Jag själv använder även övriga produkter från Olaplex och detta blir en produkt som kommer ingå i min bas. Det är för dig som har en blond hårfärg och vill hålla din blonda hårfärg snygg mellan färgningarna.
Här kan du också klicka hem din Olaplex No.4P (lyxvxo webshop, ej reklamlänk)

Jag heter Olivera och är frisörmästare - det högsta beviset på yrkesskicklighet.

Med lång erfarenhet av branschen kommer en vilja att dela med mig utav min kunskap till andra. Söker du hårtips eller vill konsultera med mig inför ett lyxigt frisörbesök hos mig? Är du en frisör som vill öka din kunskap och bli en mer lönsam frisör? Välkommen! Oliverapro.se är stället att hänga på!