Hej, jag är Olivera

—En entreprenör ut i fingerspetsarna.

Jag heter Olivera Bobuiescu och brinner för att färga hår! Jag är en person älskar att skapa vackra hårfärger men också att utveckla mig och mitt företag. Det bästa jag gjort i livet är att jag vågat skapa och designa mitt liv till något som jag älskar!

Jag jobbar som frisör på Växjös hetaste salong LYX VXO och mitt expertisområde är hårfärg. Min passion är att ta fram det bästa hos dig som kund och hitta nya färger och stilar som passar just dig. Men jag jobbar också som Educator och Product Expert för Headbrands.

Min roll på Headbrands är utmanande och jag får jobba med att utveckla och ha ansvar för ett färgmärke som heter Four Reasons. Tack vare detta tar det mig ut till platser runt om i världen där jag få jobba med det som jag gör bäst – att färga hår!

Meriter

Product Expert, Headbrands 2020
Stylist Victoriadagarna 2016, 2017, 2018, 2019
Fashionweek Stockholm AW 17/18, SS18
Salongsägare 2016 – 2020
Educator, Headbrands 2020
Visningsfrisör 2018, 2019
Gesällbrev 2010
Mästarbrev 2016
Ordförande i Cityföreningen Växjö 2018
Mamma till en underbar dotter 2021
 

About

I min blogg kan du få inspiration och se bilder på de jobb som jag utfört. Du kan också följa mig och mitt liv där varje dag inte är den andra lik. Framöver kommer du också kunna boka en personlig konsultation för att se vad just du skulle kunna passa i för hårfärg och styling!

Fixa Ditt Drömhår

Jag har jobbat som frisör i 8 år och jobbade mina första år i Stockholm och sedan 6 tillbaka är jag baserad i Växjö.

Jag har varit i både New York och Miami på styling och färg-utbildningar och värdesätter att gå på utbildningar några gånger om året.

Har du funderingar eller tips på vad just du vill läsa om, hör gärna av dig via e-post.