Ett entreprenörskap är en livsstil. Vi som är entreprenörer är människor som tycker om utmaningar och vill hela tiden utvecklas! Jag och Betty har nu slagit ihop våra kloka huvuden och ska ha en workshop till dig som vill träna, bli inspirerad till och snacka entreprenörskap!

Det kommer bli ett nytt litet projekt där jag får jobba och utveckla mitt intresse för träning ännu mer! Träning har verkligen blivit en del av min livsstil och jag tycker det är väldig roligt att se min egen utveckling som jag nu har väl dokumenterad. Min tanke med framtiden är kanske att kunna inspirerar fler till en aktivare vardag..

Vill du veta mer? Läs om motivation och träningsinspiration!

Från Facebookevenemang:

Drömmer du om att starta eget, förverkliga en dröm? Letar du efter människor, kvinnliga förebilder att inspireras och stärkas av? Då är denna workshop för dig.

Olivera Bobuiescu och Betty Wassenius är två framgångsrika entreprenörer som förutom sin business brinner för att inspirera andra. Med ett gemensamt intresse för träning har de hittat verktyg som ger orken att prestera på hög nivå som egenföretagare. Daglig fysisk aktivitet ger piggare hjärna, mer effektivitet, framgång och en bättre hälsa.

Olivera är frisörmästare och driver LYXVXO & LYXVXO.shop.

Betty är privattandläkaren som idag driver det exklusiva boutique gymmet the B-ROOM.

Agenda:
Träning – entreprenörens viktigaste verktyg, 45 min fartfylld träning för alla
Inspirationsföreläsning med värdefulla tips
Fika och mingel

Dag & tid:
15 januari, klockan 18:00 – 20:00

Din investering 200 kr

Till anmälan!

*Begränsat antal platser!

 

Jag heter Olivera och är frisörmästare - det högsta beviset på yrkesskicklighet.

Med lång erfarenhet av branschen kommer en vilja att dela med mig utav min kunskap till andra. Söker du hårtips eller vill konsultera med mig inför ett lyxigt frisörbesök hos mig? Är du en frisör som vill öka din kunskap och bli en mer lönsam frisör? Välkommen! Oliverapro.se är stället att hänga på!