Det har hänt mycket på 1,5 år. Det handlar givetvis inte bara om hur jag såg ut då och hur jag ser ut nu. Det handlar om känslan och att välja en annan väg.

Min träningsresa har inte bara varit fysiskt utvecklande för mig. Mycket under dessa totalt två åren har varit mentalt utvecklande och väldigt spännande. Den person jag är idag har valt en helt annan väg. En väg som jag anser är mer hälsosam för mig. Jag vill fokusera mer på min helhetshälsa och utmana mig själv mer. Det gäller både i jobb, relationer träning och livsstil. Jag har bara bestämt mig, här och nu, att jag tänker göra dom val som gör mig lycklig. Mitt liv handlar om mig. 🙂

Den fysiska och psykiska utvecklingen

Jag tittar på denna bilden och blir faktiskt lite stolt över min förändring hos mig själv. Många ser bara det yttre, det är klart naturligt att det blir så. Men jag ser en annan person. Den fysiska utvecklingen har påverkat den psykiska. Fysiskt är det samma person, bara att kroppen har förändrats lite. Men psykiskt vet jag att utvecklingen har varit större.

Det är någonting med att ha ett driv och ett mål framför sig. Att också acceptera den tid processen tar. Den resa jag har gjort hade aldrig kunnat göras på 6 veckors tid med landets bästa PT. No way. Risken hade varit ännu ett misslyckande och ett nytt botten som kanske hade gjort att jag aldrig tagit tag i det igen.

Tips till dig som vill börja din träningsresa

Mitt bästa tips till dig som vill komma igång och förändra ditt liv på riktigt – låt det ta tid.

I oktober 2016 skrev jag en artikel om hur jag började träna och det är väldigt roligt att läsa igen. Min träningsresa började där någonstans verkligen ta fart på allvar. Det är nu jag börjar inse att detta är något jag vill hålla på med mer. Men jag vill ha den psykiska biten med mig också. Mår vi bra i knoppen (och på knoppen,håret, haha) så kommer också vår kropp jobba med oss.


Samma människa, men nu en lite gladare och nöjdare person!

Jag heter Olivera och är frisörmästare - det högsta beviset på yrkesskicklighet.

Med lång erfarenhet av branschen kommer en vilja att dela med mig utav min kunskap till andra. Söker du hårtips eller vill konsultera med mig inför ett lyxigt frisörbesök hos mig? Är du en frisör som vill öka din kunskap och bli en mer lönsam frisör? Välkommen! Oliverapro.se är stället att hänga på!