Träning som blir av och är verklig och realistisk är den typ av träning jag själv håller mig till. Det betyder olika hos alla och med tiden ändras det för en vad som är verkligt eller realistiskt.

För två år sedan var det verkligen inte verkligt eller realistiskt att jag skulle kunna göra en chin/pull-up. Det fanns inte på kartan! Idag är min verklighet att jag kan ha på ett viktbälte också med 2,5kg! Det är viktigt att inse att i takt med att du utvecklas gör även dina förväntningar på dig själv det också. För mig har det varit viktigt att lyssna mycket på mig själv och ”ta det i min egen takt”. Även att ta hjälp av personer som jag själv inte ser som ouppnåeliga förebilder. Instagram är en jätteinspirerande källa, men också en väldigt negativ källa när det kommer till hälso- och kroppsideal. Det är så viktigt att veta att många har instagram som ett jobb och har det som jobb att ta snygga bilder i spegeln och lägga ut videos. Men jag vet hur jag själv kan påverkas – som att jag inte duger för att jag inte hinner med två pass om dagen.

Träning som blir av ger motivation

Många man pratar med kring träning pekar ofta på att motivationen är sviktande och går upp och ner. Det värsta man kan göra då är att skapa pass och ställa krav på sig själv som är orealistiska. Träning som blir av är otroligt motivationshöjande. Är du en vanlig människa räcker det att du tränar som en vanlig människa! Du kan få fantastiska resultat. Du behöver inte dyrka, leva, andas gym eller någon annan träningsform. Det räcker att du är där, gör det du ska och sen går hem.

Vill du ha mina bästa tips på hur du kommer igång med träningen? Klicka här!

Hur tänker du kring realistisk träning?

Jag tycker om att jobba mycket med bilder och videos där jag själv kan följa min egen utveckling. Det är roligt och se hur man utvecklas och hela tiden får bättre resultat. Man måste inte skiva ut det på sociala medier om man inte vill. Det är till för att boosta sig själv!

Jag heter Olivera och är frisörmästare - det högsta beviset på yrkesskicklighet.

Med lång erfarenhet av branschen kommer en vilja att dela med mig utav min kunskap till andra. Söker du hårtips eller vill konsultera med mig inför ett lyxigt frisörbesök hos mig? Är du en frisör som vill öka din kunskap och bli en mer lönsam frisör? Välkommen! Oliverapro.se är stället att hänga på!