Ska man träna ska man träna för lusten, hälsan och träningsglädje!

Träningsglädje är allt ! Jag har fått så mycket positiv feedback och pepp från alla efter bilden i förrgår! Känns väldigt roligt att så många känner sig motiverade till att själva kanske göra en förändring. Tack för allt stöd!

Jag lyssnade på ett avsnitt av Träningspodden och där pratade dom mycket om ”att komma igång” och att det är så många som finner det svårt att hålla uppe träningen. Jag tycker det är så otroligt viktigt att vi igen lyfter upp detta ämnet. Jag vet att det är så många där ute som tycker att träningen bara är ett måste och att det bli en otroligt hög tröskel till att komma iväg till gymmet, ut och springa, ta en promenad eller gå på ett pass. Men faktum är att alla har varit där någon gång. Jag vet precis hur den känslan känns.

Men hur gör man då för att komma över tröskeln?

3 tips till träningsglädjen

  • Gör träningen till en social grej. Kanske finns det någon i din omgivning som är i samma situation som du? Gör det ihop och samtidigt får ni ihop en dejt och kan ses!
  • Kör varierat för att hitta din grej. Alla är olika och man måste hitta det som är kul för att kunna fortsätta. Träning är inte bara gym eller löpning. Det finns en mängd saker man kan göra!
  • Ta kontakt med någon som inspirerar dig! Ser du någon på Instagram? Skicka ett meddelande med dina tankar. Kanske svarar denna personen med inspirerande ord eller tankar. De flesta vill gärna hjälpa andra till ett hälsosammare liv!

Jag heter Olivera och är frisörmästare - det högsta beviset på yrkesskicklighet.

Med lång erfarenhet av branschen kommer en vilja att dela med mig utav min kunskap till andra. Söker du hårtips eller vill konsultera med mig inför ett lyxigt frisörbesök hos mig? Är du en frisör som vill öka din kunskap och bli en mer lönsam frisör? Välkommen! Oliverapro.se är stället att hänga på!