Att träna tillsammans med någon kan vara antingen en bra upplevelse, eller inte alls. Det viktiga är hitta någon som vill lika mycket som du och att ni kan pusha varandra.

Igår var jag och träna med Mimmi. Vi körde ben och det passar ju bra för mig när det var dags för legday och när hon vill bygga lite extra rumpa. Jag brukar träna med den som vill träna med mig. Det är viktigt att tider och schema passar bra ihop. Jag tycker att det viktiga när man tränar med någon är att man lyfter och peppar varandra under passet så man får ut maximalt av det.

Förr tyckte jag inte alls om att träna med andra. Men jag tror att det hade med min egen inställning och självkänsla. Det är lite jobbigt i början när andra pushar en lite utanför bekvämlighetszonen. När jag tog upp träningen igen för ett och ett haft år sedan hängde jag bara med Adam. Jag tyckte att det  var lite jobbigt i början – dels för att han var kille och dels för att jag var rädd att göra fel. Det jag istället märkte var att jag lärde mig väldigt mycket och hade någon som också hjälpte mig att utvecklas.

Gruppträning, ska vi köra tillsammans?

Jag har märkt att det är väldigt många som är precis där jag också har varit. Därför har jag funderat på att starta någon form av gruppträning. Är det något som ni skulle tycka var kul? Skriv gärna din tanke och fundering kring det i en kommentar.

Jag tror att vi alla kan lära oss av varandra. Vi måste hjälpa och stötta varandra istället för att se ner på att någon kanske inte kan, eller gör fel. Hälsan är en sak som alla bara får en chans med och det är så viktigt att vi tar hand om den. Eller hur?

 

Jag heter Olivera och är frisörmästare - det högsta beviset på yrkesskicklighet.

Med lång erfarenhet av branschen kommer en vilja att dela med mig utav min kunskap till andra. Söker du hårtips eller vill konsultera med mig inför ett lyxigt frisörbesök hos mig? Är du en frisör som vill öka din kunskap och bli en mer lönsam frisör? Välkommen! Oliverapro.se är stället att hänga på!