Igår hade jag mitt första möte och personlig träning med PT Betty Wassenius på B-Room.

Vi pratade mycket om mål, förväntningar, tankar kring träning och hur jag själv uppfattade min träning. Vi pratade mycket teknik och körde lite utmanande med tyngre vikter i marklyft, knäböj och bänkpress.

Att få personlig träning är inte bara till för att ”komma igång”. Jag tror att det är bra för alla att få bolla lite tankar och idéer med någon som har samma intresse men också kunskap. För min del är inte personlig träning till för att jag ska ”gå ner i vikt” eller ett 6-veckors program. Det är en livsstil som jag vill utveckla mer och kunna ha med mig hela livet!

Tekniken

Ett område som jag själv trott och känt att jag inte är helt hundra i. Ett klockrent exempel på att det verkligen ”sitter i huvudet”. Det var roligt att få en bekräftelse på att man gör rätt och tänker rätt. Det var små petiga grejer som jag kan utveckla med i helhet var det ingenting att klaga på när det gällde min teknik. Det tyckte jag var en extremt positiv överraskning!

Styrka och lyft

Mycket av detta PT-passet var nog för mig ett sätt att få bekräftelse av någon som ”kan”. Det är första gången jag tar hjälp av en professionell PT. Vi körde idag basövningar där jag helt enkelt kunde utmana mig med ”tyngre” vikter. Dessa övningar är övningar som jag alltid använder i mina egna pass så jag kände mig väldigt hemma med dom.

Marklyft 80kg

Benböj 50kg

Bänkpress 50kg

Med dessa totalvikter på min stång anses jag vara i klassen ”vältränad” och det tycker jag känns extra roligt! Det är kul och få ett kvitto på det man gör och jag är ett praktexempel på att det GÅR att göra själv också bara man vill och verkligen läser på och vågar utmana kroppen! Nu ska jag skriva lite matdagbok, få ett schema på hur jag ska lägga upp min träning mer optimalt och att logga mina pass för att få mer feedback. Det ska verkligen bli roligt! Vill du följa detta så kan du bara läsa här på bloggen och även följa min instagram! @oliverabobuiescu

 

HAHA, Kolla fejset  😂

Jag heter Olivera och är frisörmästare - det högsta beviset på yrkesskicklighet.

Med lång erfarenhet av branschen kommer en vilja att dela med mig utav min kunskap till andra. Söker du hårtips eller vill konsultera med mig inför ett lyxigt frisörbesök hos mig? Är du en frisör som vill öka din kunskap och bli en mer lönsam frisör? Välkommen! Oliverapro.se är stället att hänga på!