Hej på er alla! 😃

Tiden går fort och snart är det två år sedan jag bestämde mig för att ändra min livsstil. Minns ni varför? Om ni inte gör det, klicka här för att läsa om när jag bestämde mig. Idag två år senare är träning lika självklart att ha i livet som sömn och mat. Träning för mig har blivit en hjärnrensare, energigivare och glädjespridare. Jag unnar mig att träna, jag prioriterar att träna och det ger mig precis vad jag behöver för att kunna prestera på den nivå som jag vill i min karriär och privatliv. För mig är träning långt ifrån förknippat med ångest eller tristess. Träningen jobbar med mig och det känns så jäkla roligt!

Träna vidare för utveckling

Som ni förstår så har mitt intresse för träning verkligen ökat. Jag sökte in förra året för att läsa en kurs i näringslära men kom dessvärre inte in. Det gjorde såklart att jag istället vände mig till olika bra och informativa forum där jag på egen hand kunde läsa mig till det jag behöver veta. Det betyder inte att det ersätter en kurs, men det finns så mycket bra information som man kan läsa sig till ändå! Sedan prata med andra människor som är duktiga inom detta område. Det är helt otroligt hur mycket min syn på träning, mat och vila har ändrats. Hur jag kan jobba ännu mer aktivt med mig själv för att nå dit jag vill. Det är inte minst väldigt viktigt för mig i min yrkesroll som frisör.

Ändrad syn på min kropps kapacitet

När jag för två år sedan började träna så var jag så rädd att göra fel och skada mig. Jag hitta ursäkter till vad jag kunde göra och vad jag absolut inte kunde göra. Jag hade ont i rygg och höft, jag hade alla möjliga problem och jag skyllde de mycket på mitt jobb. Jag gick på massage och la massvis med pengar på det – för att jag tänkte att det skulle ge någon typ av quickfix istället för att gå på det som en avslappning som jag gör idag. Det är idag helt förändrat. Idag två år senare är jag smärtfri, gladare och är helt  övertygad om att jag och min kropp kan göra vad som helst tillsammans! Det fanns en tid när jag aldrig skulle våga drömma om att göra en chin. Idag gör jag 4! Och jag kan göra fler set x 4. Fattar ni?! Allt går! Det är ens egen inställning! Om ni inte tror mig, kolla filmen nedan  😉

Jag heter Olivera och är frisörmästare - det högsta beviset på yrkesskicklighet.

Med lång erfarenhet av branschen kommer en vilja att dela med mig utav min kunskap till andra. Söker du hårtips eller vill konsultera med mig inför ett lyxigt frisörbesök hos mig? Är du en frisör som vill öka din kunskap och bli en mer lönsam frisör? Välkommen! Oliverapro.se är stället att hänga på!