Makeup, smink, skönhetsprodukter, det är så himla roligt! Vi frisörer är kreativa och tycker om att vara kreativa. Igår var vi på sminkkurs i Malmö som en påbyggnad på förra sminkkursen vi hade. Denna gången fick vi verkligen vara kreativa och skapa roliga looks!

Makeup utbildning är en rolig extratjänst som vi på salongen erbjuder. Vi har alla fått en grundutbildning i frisörskolan, men man kan alltid utvecklas mer. För min del var det ju 6 år sedan jag gick ut gymnasiet så jag tyckte absolut att det var dags att fylla på kunskapsbanken.

Vi var nere på Makeupstudion i Malmö där väldigt många duktiga makeupartister utbildar sig. Vi hade hört gott om skolan och fick en fantastisk lärare i denna kurs. Hon var själv väldigt kreativ och inspirerade oss till att göra nya saker. Saker som vi aldrig har provat och saker som man är rädd att göra fel på. En annan bra lärdom är att ”medvetet” göra fel och sedan rädda upp det. Smink är som en färg i håret, när du har lagt den så har du lagt den. Därför är det också bra att veta vad man kan göra ifall de går fel. Det är en trygghet att känna sig trygg med alla scenarion.

Makeupartist utbildning

Jag tror att vi alla var väldigt inspirerade av vår lärare. Hon var driven och otroligt kunnig. Därför har vi nu börjat diskutera huruvida vi kanske ska gå en helt ny makeupartist utbildning! Hur kul? Vi ska se om vi kan lösadet rent logistiskt eftersom de ofta innebär veckors frånvaro på salongen. Det bästa med dom på Makeupstudion är att dom är så flexibla! Dom trodde absolut att vi skulle komma fram till något bra.

Smink är något jag själv tycker är väldigt roligt och gärna gör. Nedan har vi lite bilder på allas jobb från igår! 🙂

makeup Mimmi sminkad av Viktor
makeupCornelia sminkad av Angelina

makeup Viktor sminkad av Mimmi

makeup makeup
Malin sminkad av mig

makeupAngelina sminkad av mig

makeup
Jag sminkad av Malin

Jag heter Olivera och är frisörmästare - det högsta beviset på yrkesskicklighet.

Med lång erfarenhet av branschen kommer en vilja att dela med mig utav min kunskap till andra. Söker du hårtips eller vill konsultera med mig inför ett lyxigt frisörbesök hos mig? Är du en frisör som vill öka din kunskap och bli en mer lönsam frisör? Välkommen! Oliverapro.se är stället att hänga på!