Ny nagelsalong har öppnat i Växjö som heter Lovely Nails. Förra veckan var jag där och provade två av deras behandlingar!

Förra veckan var jag på en ny nagelsalong som öppnat här i Växjö. Det är två tjejer som har öppnat tillsammans och har skapat en söt liten salong som ligger på Norrgatan.   Jag tycker att det behövs fler skönhetssalonger i stan. Efterfrågan är hög och kunderna i stan blir knappast färre. I takt med att stan växer behöver salonger expandera och tänka utanför ramarna. Framförallt behövs det fler duktiga och serviceminded yrkesmänniskor som ska hålla på med skönhet. Det är allt för ofta jag hör om att folk framförallt inte får den service dom betalar för på diverse salonger. Här på Lovely Nails tycker jag att det var en trevlig stämning och dom serverade diverse varm dryck. Dom var dessutom trevliga, tog sig tid att göra mina naglar och gav mig ett fantastiskt resultat.

Manikyr och Pedikyr med material

Jag passade på att göra både händerna och fötterna när jag var på Lovely Nails. När man gjorde pedikyren så fick man sitta i grymt coola massagestolar. Det fanns en massa program att välja på och dom färgade vattnet sådär fantastiskt blått. Sedan fick jag en härlig pedikyr och valde även att ha gele på tånaglarna. Man kan ju hoppas att vår och sommar kommer snart så man kan ha öppna skor! Det är väldigt skönt att ha gele på naglarna eftersom dom håller sig snygga länge, i bästa fall 4-5 veckor!

Sedan gjorde jag även manikyr. Nu för tiden har jag gått över till akryl. Jag tycker gele inte håller lika bra eftersom jag jobbar så mycket med vatten. Dessutom tycker jag att gele kan göra lite ont när det ska härda i UV-lampan. Jag valde en violett ton med matt topcoat på fyra av fingrarna. På långfingret valde jag att ha en glansig topcoat med lite design.

Jag blev så nöjd med resultatet och jag tycker att dom var så proffsiga! Superkul med en ny salong som ger bra service och grymma resultat! Cornelia var också där och gjorde sina naglar, dom blev riktigt fina! Vill du läsa om hennes behandling, klicka här!

Jag heter Olivera och är frisörmästare - det högsta beviset på yrkesskicklighet.

Med lång erfarenhet av branschen kommer en vilja att dela med mig utav min kunskap till andra. Söker du hårtips eller vill konsultera med mig inför ett lyxigt frisörbesök hos mig? Är du en frisör som vill öka din kunskap och bli en mer lönsam frisör? Välkommen! Oliverapro.se är stället att hänga på!