Fillers är ett omtalat ämne. Vissa tycker att det bara är onödigt och fake, och vissa tycker att det är ett lätt sätt att åtgärda småsaker som man själv inte är nöjd med. Vad tycker du?

Personligen är fillers något jag hållit på med länge. Ibland mer intensivt, ibland haft långa uppehåll. Mitt mål är att det alltid ska se naturligt ut. Helt ärligt har jag aldrig haft någon som påpekat att det ser onaturligt ut heller, vilket är kul! Det är lätt att dra förhastade slutsatser om personer som använder fillers. Jag tycke att det egentligen är ens egen ensak. Alla får se ut hur dom vill och det kommer aldrig påverka någon annan.

Gå till en duktig läkare

Jag har senaste åren gått hos Helene Lejtzen på Desidera of Sweden. Innan henne har jag haft två andra, men det var uppe i Stockholm. Den största tryggheten med Helene är att hon är läkare och jobbat med injektioner väldigt länge. Idag kan även sjuksköterskor injicera med en läkare över sig och sedan har man även hört skrönor om att i princip vem som helst får gå utbildningarna (men det låter jag vara osagt). Jag tycker iallafall att det är lika bra att gå till en läkare som har ett fullt ansvar och är den som utför jobbet. Hos Helen blir det alltid jämt resultat och nästan aldrig blåmärken efter! A och O är att gå till någon man litar på och som verkligen är duktig. Det är ofta värt vart enda krona!

Juvederm? Restylane? Vad ska man välja?

Jag har provat lite olika märken och varianter på fillers. Jag lyssnar faktiskt på Helene när det kommer till detta. Det är hon som är experten och hon vet vad som blir bäst på mig. Jag ser det lite som att min kunder litar på mitt omdöme när dom färgar sig hos mig. Jag har ju hittat märken och tekniker som jag tycker ger bäst resultat. Denna gången använde vi oss av Juvederm och jag har alltid varit nöjd med det. Det håller länge och ger fina resultat.

Vad kan man ha för förväntningar?

Precis som med hår så kan man aldrig få exakt som på bild. Alla har olika förutsättningar och utgångslägen. Jag tycker att det även här är viktigt att man låter experten tala. Hen har en estetisk förmåga att se vad som passar sig. Sedan kan ju du säga vad du tycker är snyggt! Vill du ha väldigt stora läppar? Tycker du pannan är för veckig? Vart isåfall? Utgå från dig istället och peka på vad du inte tycker om istället för att visa en bild på en annan person som inte är du. Du kommer aldrig kunna se ut som någon annan. Det kan ge orealistiska förväntningar och då kommer du aldrig bli nöjd.

Vill du boka tid på Desidera of Sweden? Klicka här!

fillers fillers

Jag heter Olivera och är frisörmästare - det högsta beviset på yrkesskicklighet.

Med lång erfarenhet av branschen kommer en vilja att dela med mig utav min kunskap till andra. Söker du hårtips eller vill konsultera med mig inför ett lyxigt frisörbesök hos mig? Är du en frisör som vill öka din kunskap och bli en mer lönsam frisör? Välkommen! Oliverapro.se är stället att hänga på!