Fab brows, en ögonbrynsskugga i tre olika paletter. Varje palett innehåller två olika nyanser och dessutom ingår 6 olika ögonbrynsmallar.

Nu har vi även lanserat Fab Brows på lyxvxo.shop! Vi på LYX VXO var en av de första salongerna som började sälja produkten på salong. 

Vad är Fab Brows?

Det är en parlett med ögonbryns skuggor och sex olika ögonbryns-mallar. Dessa är till för att du snabbt och enkelt kan skapa perfekta och exakt likadana ögonbryn! Detta är perfekt för dig som har svårt att få till formen på dina ögonbryn eller för dig som kanske har tunna eller sönderplockade ögonbryn.
De finns i tre olika nyanser och varje parlett har en ljus och en mörkare skugga samt en pensel och sex ögonbrynsmallar.

Så använder man Fab Brows

Välj ut vilken mall som passar ditt ögonbryn bäst och placera mallen på ditt ögonbryn. Du håller mallen på plats med vänster hand om du är högerhänt. Du håller mallen lättast (enligt mig) med pekfinger och långfinger. Sedan applicerar du ögonbryns skuggan i mallen med den medföljande penseln. Jag brukar använda den ljusa färgen längst in på brynet och den mörka färgen längst ut för att få en snygg fade-effekt.

TIPS!
Jag har ett stort intresse av smink och därför jobbar gärna med fler produkter för att verkligen få dom optimala brynen! Jag tycker även om bryn som ser mer ”tecknade” ut. Jag använder Brow Pomade Dark Brown från Make up Store för att skapa en skarpare ram på mina ögonbryn. Jag fyller i mina bryn på frihand eftersom jag är stadig på handen och kan få bra form. Annars är mallarna superbra! Sedan fyller jag i med Fab Brows och fejder från lite ljusare framme vid brynet till mörkare mot slutet av brynen. Då tycker jag dom blir som bäst! 👌🏻

Jag heter Olivera och är frisörmästare - det högsta beviset på yrkesskicklighet.

Med lång erfarenhet av branschen kommer en vilja att dela med mig utav min kunskap till andra. Söker du hårtips eller vill konsultera med mig inför ett lyxigt frisörbesök hos mig? Är du en frisör som vill öka din kunskap och bli en mer lönsam frisör? Välkommen! Oliverapro.se är stället att hänga på!