Keep your body
Fit & Strong

Med Olivera

ABOUT

OM
Richer Body

Min bakgrund som frisör och framgångsrik företagare med både salong och eget varumärke gjorde att min kropp en dag sa ifrån. Jag orkade inte med mitt hektiska liv och fick höra att det borde vara bra att träna för att hålla igång och hålla kroppen i trim. Men min tidigare erfarenhet av träningen var att dieta, träna mycket ”fettförbränning” och träna för mycket på en gång. Tillslut brände ut mig själv och gav upp.

Men 2015 bestämde jag mig där och då att denna gången skulle det skulle bli annorlunda.

Idag är min kropp starkare än någonsin, jag är nöjd med min kropp och är tacksam för att vi har skapat ett så bra team ihop. Kärleken till träning utvecklades i takt med att jag tog bort alla andras krav på mig och min kropp. Istället började jag skapa mig min egna kropp som jag var nöjd med. En kropp som får äta så mycket den behöver, träna så mycket den orkar och vila så mycket den vill. Det har skapat att min vardag helt enkelt blev ännu mer lyckad och och en kropp som är stark!

Nu vill jag hjälpa dig att lyckas älska den kropp du blev född med. Få unna dig känslan av en kropp som är stark. Skapa ett mindset och en livsstil som varar livet ut. Skapa det bästa teamet du och din kropp någonsin kan bli.

Be Your Richer Body

Välj ditt Program

Mina TOPP 3 bästa övningar för en rolig träning

Det här är en bra video för att visa mina 3 bästa kardioövningar som kommer att få upp din puls och ge dig en total kroppsövning. En rolig träning att prova nästa gång du är på gymmet!

Gallery Updates

Stay Healthy & Fit