En weekend i Malmö i påsk var precis vad jag behövde!

Har ni haft en bra påsk därute? 😍 Vi har haft fullt upp på salongen med renovering, så i söndags åkte jag med min kompis Malin på en weekend i Malmö för en liten get away! Det var så mysigt, bo på hotell, äta gott och prata en massa. Malin är en vän som jag haft sen högstadiet så vi har alltid väldigt mycket att prata om!

Något som jag sagt till mig själv är att prioritera att åka iväg mer på weekends och små utflykter till andra städer. Man får så galet mycket inspiration och bara att komma bort från lilla Växjö för en dag är en återhämtning i sig. Att åka till Malmö var precis vad jag behövde efter den stora renoveringen vi gjorde på salongen i påsk. Har ni sett bilderna? ☺️ Ett blogginlägg kommer komma om det också!

Just nu sitter jag i Göteborg med Angelina. Imorgon ska vi till huvudkontoret för Grazettte of Sweden och få utbildning och se produktionen hoppas vi. Följ mig på Instagram för att se mer om det. Och givetvis kommer det komma mer om det framöver också!

 

Jag heter Olivera och är frisörmästare - det högsta beviset på yrkesskicklighet.

Med lång erfarenhet av branschen kommer en vilja att dela med mig utav min kunskap till andra. Söker du hårtips eller vill konsultera med mig inför ett lyxigt frisörbesök hos mig? Är du en frisör som vill öka din kunskap och bli en mer lönsam frisör? Välkommen! Oliverapro.se är stället att hänga på!