Walk of fame, Hollywood, Beverly Hills. Los Angeles är en sjukt stor stad. Det går inte riktigt att beskriva hur stort det är förrens man börjar gå eller köra runt. De första 24h i denna stad var riktigt intressant.

Vi har ett superbra läge på vår lägenhet. Den ligger precis på Walk of Fame och supercentralt. Ni kan dock tänka er hur det kan se ut när två tjejer glider fram på Hollywood Boulevard och ser väldigt vilsna ut. När vi hade parkerat kom det fram ett gäng med fem killar. Dom hade ”gangster”-stil och frågade om vi behövde hjälp. Svenskar som vi är säger vi lite försynt att vi inte alls behöver hjälp. Det måste verkligen sett roligt ut när vi skulle bära ut våra stora väskor som inte fick plats i bakluckan, haha.

Sedan skulle vi hitta parkeringen som tillhör lägenheten. Vi körde in på den tvärgatan som parkeringen ligger på och körde in på parkeringen. Men då kom de fram två killar på lite längre avstånd. Vi trodde dåi att dom skulle komma och attackera oss 😀 haha. Vi körde runt kvarteret några gånger och ringde lägenhetsvärden. Då sa hon att det var där vi skulle köra in. När vi körde in på parkeringen för andra gången såg vi att dom två killarna var dom som jobbade på parkeringen.. Snacka om att två tjejer från Växjö tror att alla vill attackera dom.

Följ oss på Hårsnack

Nu finns ett avsnitt ute på Hårsnack där du får hänga med oss när vi kör runt i L.A efter vår shoppingtur i Beverly Hills Center! Och glöm inte att följa oss på Instagram! @oliverabobuiescu , @corneliamunge . 

Senare idag ska vi åka och fixa våra naglar. Det är alltid roligt att prova på nya saker när man är iväg utomlands. En annan sak jag också prova är en riktigt bra Blow-Dry-bar!

Jag heter Olivera och är frisörmästare - det högsta beviset på yrkesskicklighet.

Med lång erfarenhet av branschen kommer en vilja att dela med mig utav min kunskap till andra. Söker du hårtips eller vill konsultera med mig inför ett lyxigt frisörbesök hos mig? Är du en frisör som vill öka din kunskap och bli en mer lönsam frisör? Välkommen! Oliverapro.se är stället att hänga på!