Innehåll

Hair Aid är en ideal organisation som är från Australien. Hair Aid hjälper människor att hitta en väg ut ur fattigdom i dom mest drabbade delarna av världen.

I Januari åker jag till Filippinerna för att volontära för Hair Aid. Detta är en organisation där jag som frisör kan åka för att hjälpa människor som har det sämre genom att lära dom mitt handverk. I många delar av världen kan ett handverk ge dig en möjlighet till ett bättre liv. Dessa människor kan få mat på bordet och skicka sina barn till att gå i skolan. Utan detta handverk lever dom annars på gatan och måste göra gud vet vad för att kunna överleva.

När jag själv fick höra bakgrunden och en person som varit där och själv upplevt den misär som finns på dessa platser blev det ganska självklart för mig att vi måste upplysa mer om detta. Min vän och branchkollega Jessicka ställde upp på en intervju på min Youtube-kanal där hon berättar om hur det kan vara att vara iväg på en sånär resa.

Swisha din gåva!

Jag åker och bidrar med min tid som i vanliga fall kostar pengar. Jag har fått en fantastiskt summa pengar donerad utav Headbrands för att kunna åka på denna resa. Nu kan DU också swisha din gåva för att Hair Aid ska kunna utveckla sitt arbete. Varje krona gör skillnad och ifall vi får ihop mer pengar kan vi också skicka fler som utbildar. Dessutom kan du faktiskt, svart på vitt, se var dina pengar går.

Genom att följa mig sedan framöver när jag är iväg på min resa kommer du se att dina pengar faktiskt kommit till användning.

Jag vet att jag inte kan hjälpa alla människor i världen. Men om jag förändrar livet för en person. Det är en person mindre som behöver leva i misär och fattigdom.

Jag heter Olivera och är frisörmästare - det högsta beviset på yrkesskicklighet.

Med lång erfarenhet av branschen kommer en vilja att dela med mig utav min kunskap till andra. Söker du hårtips eller vill konsultera med mig inför ett lyxigt frisörbesök hos mig? Är du en frisör som vill öka din kunskap och bli en mer lönsam frisör? Välkommen! Oliverapro.se är stället att hänga på!