Jag och Angelina gästade Hårpodden med Linda Beronius när vi var uppe och jobbade på Fashion Week! Där pratade vi om frisöryrket och vi fick äran att träffa Daniel från Frisörföretagarna. Dessutom pratade vi om höstens visningar som drar igång på måndag!

Jag har helt missat att skriva om Hårpodden efter att vi jobbat uppe på Fashion Week. Hårpodden är en podd som framförallt är riktad till branschfolk. Men det kan också vara intressant att lyssna på ur ett kund- och konsumentperspektiv. Vi pratar mycket om branschen men också om vad vi har att vänta oss utav vår turné som drar igång på måndag!

Det var väldigt mysigt och roligt att få spela in en podd, kanske är det något vi ska börja med på LYXVXO? Jag har iallafall övertygat Angelina om att försöka spela in en Vlogg nu när vi är ute på turné. Då kan ni följa oss och se vad vi har för oss där ute i Sverige. Vi får väl se om hon kan tänka sig att vara med när det väl gäller!

Om du vill lyssna på oss när vi är gäster i Hårpodden så hittar du länken nedan!:

https://itunes.apple.com/se/phttps://oliverabobuiescu.se/wp-admin/tools.phpodcast/tre-g%C3%A4ster-i-dagens-avsnitt-angelina-bergqvist-olivera/id1198617121?i=1000419283281&mt=2

Vill du läsa mer om vår turné och visningarna som vi ska hålla? Då kan du klicka här!

Jag heter Olivera och är frisörmästare - det högsta beviset på yrkesskicklighet.

Med lång erfarenhet av branschen kommer en vilja att dela med mig utav min kunskap till andra. Söker du hårtips eller vill konsultera med mig inför ett lyxigt frisörbesök hos mig? Är du en frisör som vill öka din kunskap och bli en mer lönsam frisör? Välkommen! Oliverapro.se är stället att hänga på!