Hej alla! Jag tänkte lägga upp veckans hårfärger i ett och samma inlägg. De flesta verkar tycka att det är kul och se vad jag har för mig om dagarna. Så jag tänkte summera upp veckans hårfärger!

En vecka på LYXVXO innebär många fina hårfärger! Jag försöker ta kort på hårfärger så mycket jag bara kan och även lägga upp dom så mycket och ofta som möjligt. Vill man ha en uppdatering lite mer när det händer kan man följa med på instagram! @oliverabobuiescu

Veckans färger är väldigt blandade. Jag tyckte att det var väldigt mycket mörka färger och även många som vill bli varmare i tonerna nu när det börjar bli lite mer höst. Visst är det snyggt? Jag hade även en kund som alltid vill ha lite mer udda färg i sitt hår och denna gången gjorde vi en variant av lavendel-lila! Det var lite meck med att få till färgen, men hur snygg blev den inte? 😀

Färgspecialist

Jag tänkte även skriva ut ett utav mina mål i karriären! Jag har beslutat mig för att bli färgspecialist. Bäst (helst i hela världen) på att färga hår! Därför har jag nu slutat göra vissa behandlingar för att göra mer plats åt behandlingar som jag tycker är roligare och älskar att göra! Jag tycker det är en lyx att kunna bestämma vilka behandlingar man vill göra och vilka man helt enkelt överlåter till någon annan som tycker det är kul.

Att bli färgspecialist är en dröm sedan jag började frisörskolan och nu tänker jag få den att gå i uppfyllelse. Jag kommer inte jobba för ett märke som det ser ut nu. Jag vill utveckla mig själv ännu mer genom att ha fler kunder i stolen som vill göra färg. Hårfärger är det jag brinner för och vill lägga all min fokus på!

hårfärger hårfärger hårfärger hårfärger

 

 

Jag heter Olivera och är frisörmästare - det högsta beviset på yrkesskicklighet.

Med lång erfarenhet av branschen kommer en vilja att dela med mig utav min kunskap till andra. Söker du hårtips eller vill konsultera med mig inför ett lyxigt frisörbesök hos mig? Är du en frisör som vill öka din kunskap och bli en mer lönsam frisör? Välkommen! Oliverapro.se är stället att hänga på!