New York, Köpenhamn. Ja, vi har så mycket vårplaner på LYXVXO! Det är alltid full fart i vardagen och mycket roligt står på schemat. Jag har en känsla av att våren kommer bli spännande och rolig!

New York

Om en månad åker hela salongen till New York. Vi ska iväg på en utbildning som kommer ge oss inspiration och kunskap inom klippteknik och färgteknik. Vi kommer ha denna kursen på TIGI-akademin som är baserad i N.Y där deras främsta tekniker i världen håller till. I kändistäta kvarter ska vi från LYXVXO hålla hus en hel vecka och det kommer klart inte vara tråkigt. Vi kommer se till att få ut maximalt av denna veckan – såklart! Det som även står på schemat är en helikoptertur över Manhattan och fotografering för oss allihopa. Det måste jag tyvärr hålla lite hemligt 🙊

Köpenhamn

Ni har väl inte missat att vi har tagit in vårt nya succemärke Amika va? Amika är från N.Y – Brooklyn, och givetvis ska vi även besöka dom när vi är där. MEN innan dess ska jag och Cornelia iväg till Köpenhamn på en Get-Togheter med ambassadörer från hela skandinavien. Det ska bli så roligt! Vi kommer åka till deras Showroom och få inspiration och träffa en massa branchkollegor. Längre fram i juni kommer nog hela salongen åka ner igen för en mer festlig tillställning och show!

2017 har varit ett grymt spännande och givande år än så länge. L.A-resa, 1års jubileum och detta fantastiska frieri, som jag inte riktigt smält än. Ni får inte missa kommande händelser detta året. Jag lovar det kommer bli kul!

 

Jag heter Olivera och är frisörmästare - det högsta beviset på yrkesskicklighet.

Med lång erfarenhet av branschen kommer en vilja att dela med mig utav min kunskap till andra. Söker du hårtips eller vill konsultera med mig inför ett lyxigt frisörbesök hos mig? Är du en frisör som vill öka din kunskap och bli en mer lönsam frisör? Välkommen! Oliverapro.se är stället att hänga på!