Äntligen är min nya blogg och hemsida uppe! Det känns fantastiskt roligt att ha tagit ytterligare ett steg mot en proffsigare värld. För visst får man den känslan?

För några veckor sedan, närmare bestämt, när vi åkte till Malmö spånade vi om att vi på salongen skulle starta blogg. Först tänkte vi att vi skulle ha en som alla bloggade på, men tyckte att det inte skulle bli så personligt. Med fantastik hjälp av Helene på Wajt Najt har vi fått fyra bloggar som påminner om varandra men speglar våra personligheter.

Men varför fortsatte jag inte blogga på Nouw?

Helt ärligt så kände jag att jag inte fick friheten att göra som jag ville, framförallt designmässigt. Men det finns så mycket fördelar med att ha en egen domän. Man är helt fri att röra sig som man vill, plus att man äger allt själv! Det blir lite som att ha ett eget hus – och där får man göra som man vill.

Hoppas ni alla uppskattar denna förändring och kommer fortsätta min karriär och vardag. Det kommer komma mycket nya saker framöver, det lovar jag! Denna blogg är bara första anhalten.

olivera lyxvxo blogg

 

 

Jag heter Olivera och är frisörmästare - det högsta beviset på yrkesskicklighet.

Med lång erfarenhet av branschen kommer en vilja att dela med mig utav min kunskap till andra. Söker du hårtips eller vill konsultera med mig inför ett lyxigt frisörbesök hos mig? Är du en frisör som vill öka din kunskap och bli en mer lönsam frisör? Välkommen! Oliverapro.se är stället att hänga på!