När vi är unga gör vi allt för att passa in. Sedan förändras det, vi vill sticka ut. Vill göra det som ingen annan gör. Det kommer alltid finnas dom som avundas dig och dom som stöttar dig.

Jag älskar att sticka ut i andras ögon! Jag vill personligen aldrig sluta med att utveckla mig själv eller sluta våga satsa för att vinna. Här i Sverige är att vilja lyckas något fult, jämförelsevis med mentaliteten i t.ex. USA. Jag och hela LYX-teamet tycker om att hitta på nya grejer och det blir väldigt uppmärksammat. Vilket är hela poängen! Och vi har så fantastiskt kul på vägen! Men det är också väldigt roligt och smickrande att folk på något sätt måste hitta något drygt att säga om att man syns.

Vi har hittat vårt sätt

Att jag och Cornelia tar mycket initiativ och att stäva efter utveckling är en del av vårt jobb som salongsägare. Alla tar olika intiativ och tycker att utveckling är olika saker. Vi väljer att go big or don’t go at all! För oss innebär utveckling mod att våga bli värdsvan och se det lilla i det stora hela! Vi kan inte uppfinna befattningen ”salong” igen, men vi kan göra hela innebörden och upplevelsen som helt ny.

Det viktiga är att hitta sitt eget sätt att göra det man är bra på. Allt blir personligt och därför unikt. Jag tycker även att det är fantastiskt att vi är två som driver detta företaget framåt. Allt går dubbelt så snabbt, allt blir dubbelt så bra och vi har dubbelt så kul. Dessutom är det två hjärnor som jobbar hela tiden och man kan få ut det mesta av det. Jag kan knappt uttrycka hur stolt jag är över det vi gjort vårt första år som salongsägare, och hur mycket jag ser fram emot framtiden.

Jag heter Olivera och är frisörmästare - det högsta beviset på yrkesskicklighet.

Med lång erfarenhet av branschen kommer en vilja att dela med mig utav min kunskap till andra. Söker du hårtips eller vill konsultera med mig inför ett lyxigt frisörbesök hos mig? Är du en frisör som vill öka din kunskap och bli en mer lönsam frisör? Välkommen! Oliverapro.se är stället att hänga på!