Mångas dröm är att driva ett eget företag. Men att bygga ett företag från grunden och utveckla är mer än ett heltidsjobb. Det är en livsstil. En kul, utvecklande, jobbig och utmanade. Men också det mest givande man kan göra!

Nu har jag och Cornelia drivit detta företag i över 1 år. Det är med stolthet och nyfikenhet vi går in på detta nya år med stora planer på expansion och utveckling. Att bygga detta varje dag och utveckla något eget är få förunnat. Men det är också många som vill men inte vågar. Hur är det bästa sättet att expandera?

Vi får så mycket förfrågningar nu för tiden om att föreläsa och vara med i olika företagarpaneler. Det är fantastiskt kul att andra ser vårt driv och vår glädje i att drivs vårat företag fram. En intressant fråga man ska ställa sig själv om man ska starta, eller driva vidare är: Är detta vad jag gör om 10 år?

Det fina med att ha sitt eget är att man kan utvecklas och byta riktning lite grann. Men det är ändå viktigt att man ser sin kärlek till sitt företag mer än en sommarflirt. Det är som en relation som behöver omsorg, vårt och otroligt mycket tid.
Vill du ha lite tips på hur du startar företag? Klicka här!

Tips på hur man håller drivet uppe

Jag tror och hoppas att dom som startar sitt eget älskar de lika mycket som vi och att man vill fortsätta med det! Tänkte ge er två tips på hur man fortsätter driva ett företag så det är roligt!

  • Åk på utbildningar, inspirationsresor och gör roliga grejer!
  • Var innovativ!

Det är viktigt att man vågar se bortom vad man har och tänker : vad kan jag mer göra? Det finns alltid sätt att utveckla företaget men också dig som företagare!

Våga satsa på din dröm! Det gör vi varje dag 

Jag heter Olivera och är frisörmästare - det högsta beviset på yrkesskicklighet.

Med lång erfarenhet av branschen kommer en vilja att dela med mig utav min kunskap till andra. Söker du hårtips eller vill konsultera med mig inför ett lyxigt frisörbesök hos mig? Är du en frisör som vill öka din kunskap och bli en mer lönsam frisör? Välkommen! Oliverapro.se är stället att hänga på!