Söndagar hos Bobuiescu/Wetterstrand ser nästan alltid likadana ut. Sovmorgon, brunch när jag vaknar (ja, på söndagar är det jag som är lat), serietittande, gymmet och spontant hitta på något kul ihop. Söndagar är dom dagar vi har ihop. Söndagens aktivitet var att spontant gå på bio, bra film och bra sällskap.

Nog om hur söndagen var. Idag är det måndag, vilket betyder att det är dags att börja planera veckan som kommer. Framför oss har vi studentveckan – vilket alltid är hektiskt. Dessutom på onsdag ska vi ha en Personaldag på LYX. Vad det innebär kommer ni se på sociala medier. Det är viktigt att vi strävar efter utveckling både som team, för er kunder och som företag.

Sommaren och framtiden

Jag kommer att jobba varje vecka denna sommaren. Så vill du bli lite sommarfin finns det lite tider kvar under semsterveckorna. Hör av er bara! 🙂
Den semester jag får är att jag är nu ledig lördagar och att jag kommer vara iväg på en långhelg då och då. Annars blir det till att jobba hela sommaren. Det gör inget, jag och Cornelia kan i sommar passa på att hitta på nya saker att ha klara till hösten. I höst kommer det verkligen bli grymma planer som blir verklighet.

Det känns värdigt roligt när jag tänker på framtiden. Jag tror verkligen att jag och Cornelia  har bra och roliga framtidsplaner som vi, våra kunder och Växjö uppskattar. Framtiden är det vi själva skapar och man vet aldrig hur bra det kan bli förens man är där.
Finns det något DU tycker att vi ska hitta på? Kommentera gärna! 🙂

Jag heter Olivera och är frisörmästare - det högsta beviset på yrkesskicklighet.

Med lång erfarenhet av branschen kommer en vilja att dela med mig utav min kunskap till andra. Söker du hårtips eller vill konsultera med mig inför ett lyxigt frisörbesök hos mig? Är du en frisör som vill öka din kunskap och bli en mer lönsam frisör? Välkommen! Oliverapro.se är stället att hänga på!