Hej alla! Tyckte de va dags att lägga ett lite personlig inlägg bland alla hårinlägg.

Tycker de är otroligt roligt med all respons jag får både här på bloggen och i andra sociala medier. Det är väldigt roligt att se hur härlig feedback salongen får och givetvis hur man kan utveckla det ytterligare. För visst handlar de väl ändå om att utvecklas ihop med sitt företag?

Jag är inne på vecka 3 på mitt träningsschema. Det är otroligt härligt att ha en rutin och nedskrivet vad man ska göra på gymmet. Vem är min PT undrar säkert du? Jag är min PT. Jag har utvecklat ett stort intresse för detta med träning och har snart hållit det stabilt i ett år. Jag är givetvis inte utbildad men har planer på att börja läsa lite kost och näringslära till våren. Sedan är de ju faktiskt inte så att de är svårt att hinna information på pålitliga sidor. Det finns otroligt mycket duktiga människor därute som är grymt duktiga på det dom gör. Jag läser runt, frågar om jag måste och vågar testa mig fram. Resultat har nåtts och jag känner mig starkare än någonsin!

En annan sjukt kul grej är att jag och Cornelia ska till USA i januari! 😃 Vi bokade detta igår. Där kommer vi se till att hitta sätt att utveckla LYXVXO ytterligare, men tyvärr jag jag inte avslöja något än. Vi kommer vara borta 8-19 januari.

Julruschen börjar närma sig och jag råder alla som inte har bokat tid till jul att göra det. Eftersom jag också kommer åka iväg i januari så kommer de vara ganska tight med tider.

 

Hoppas ni läsare, följare och tittare tycker att det vi gör på LYXVXO är roligt och givande. Och tack för att ni varje dag peppar oss till att utvecklas ännu mer!

Jag heter Olivera och är frisörmästare - det högsta beviset på yrkesskicklighet.

Med lång erfarenhet av branschen kommer en vilja att dela med mig utav min kunskap till andra. Söker du hårtips eller vill konsultera med mig inför ett lyxigt frisörbesök hos mig? Är du en frisör som vill öka din kunskap och bli en mer lönsam frisör? Välkommen! Oliverapro.se är stället att hänga på!