Jag har ganska länge kollat på en Tory Burch-väska. Men tänkte att jag lika väl kan vänta tills jag kommer till LA för att se utbudet. Givetvis hittade jag denna fina crossbody-väskan som jag tycker är ett bra komplement till min Chanel-väska.

Tory Burch är ett märke som jag inte ser så ofta och jag älskar att vara udda! Jag har ganska länge kollat efter en crossbody-väska som ska vara ett bra komplement till min Chanel (hmm.. kan något bli det?). Jag har kollat hemma i Växjö på en liknande men kände att jag ville kolla utbudet här i L.A också. Givetvis hittade jag min pärla och köpte en matchande cardholder! Väskor är bland de bästa jag vet och jag älskar att handla det. Jag velade lite mellan denna svarta och ljusrosa, men såklart valde jag den svarta!

Läste lite sontant mitt om när jag köpte min Chanel. Helt ärligt, det är det bästa köpet jag kunde ha gjort! Läst om den här!

Shopping ger inspiration

När vi var i L.A  så gjorde vi mycket inspirationsrelaterade grejer till salongen. Mycket ingår i att bara droppa in på salonger och se hur dom bemöter oss. Många är väldigt trevliga medans många inte ens hälsar på oss! Jag och Cornelia har konstaterat att denna resan var precis vad vi behövde. 4 timmar om dagen jobbar vi bara med våra bloggar och sociala medier och utöver det pratar vi om saker som vi kan förbättra på salongen. Jag ser fram emot att vara hemma och göra allt till verklighet!

Jag vet att det är ganska konstigt att säga det, men har ni känt känslan av att verkligen köpa något man verkligen vill ha? Få det fint inslaget och går ifrån affären helt lycklig, oavsett vad du spenderade. Den känslan älskar jag! Vi vill förmedla den känslan till våra kunder. Varje krona ska vara väl spenderad och känslan obeskrivlig. Det är något som vi just nu håller på att utveckla ännu lite mer och ni kommer få se det när ni besöker oss! Vi ska vara värda namnet LYXVXO 🙂

Jag heter Olivera och är frisörmästare - det högsta beviset på yrkesskicklighet.

Med lång erfarenhet av branschen kommer en vilja att dela med mig utav min kunskap till andra. Söker du hårtips eller vill konsultera med mig inför ett lyxigt frisörbesök hos mig? Är du en frisör som vill öka din kunskap och bli en mer lönsam frisör? Välkommen! Oliverapro.se är stället att hänga på!