Vad är skillnaden på Ica schampo och frisörschampo? Är det så stor skillnad? Frisören testar!

Innehåll

Ica Schampo VS Frisör schampo

Visst hör man att det är skillnad på ICA Schampo och frisörschampo? Men är det verkligen sant? Jag har själv varit emot Ica schampo men nu kände jag att jag måste testa! Dessutom provar jag nu att sova med blött hår vs att föna håret. Kommer det bli någon skillnad på hållbarheten på stylingen? Hur kommer håret att se ut?

I mitt klipp kan du se hela mitt experiment som håller på under 2 veckors tid!

Är det skillnad på att sova med blött hår?

I detta testet så provar jag inte bara hur Ica Schampo vs Frisörschampo påverkar håret, utan också om det är skillnad på vad man gör efter tvätt. Jag upplever att många lägger väldigt stort fokus på vad dom tvättar håret med men inte ens i närheten av samma energi på hur man ska göra efter tvätt. Därför får ni i klippet också se hur mitt hår ser ut och beter sig när jag somnat med det blött och sen skillnad på hur håret blir när jag fönat det.

Håller stylingen bättre om man fönar håret?

Jag tror att många utav er redan vet svaret på denna frågan. Har ni följt mig här på bloggen eller på YouTube så vet ni att jag är ett stort fan utav att föna och style mitt hår. Men i klippet så kommer ni få följa håret dag för dag och därför se att det verkligen är en stor skillnad! Jag visar också en styling i klippet och hur jag gör för att hålla den hållbar flera dagar i rad!

 

Jag heter Olivera och är frisörmästare - det högsta beviset på yrkesskicklighet.

Med lång erfarenhet av branschen kommer en vilja att dela med mig utav min kunskap till andra. Söker du hårtips eller vill konsultera med mig inför ett lyxigt frisörbesök hos mig? Är du en frisör som vill öka din kunskap och bli en mer lönsam frisör? Välkommen! Oliverapro.se är stället att hänga på!