Showen på vårt 1års jubileum tog en oväntad vändning för min del.

Avslutningen på showen blev något utöver det vanliga. När modellerna hade gått sitt finalvarv till Andre Arys nya singel så kom vi ut på scen i glitterregnet! Det var en så härlig känsla. Jag och Cornelia tackar våra sponsorer och samarbetspartners. Sedan säger Cornelia att vi har faktiskt en överraskning till! Innan vi gick upp på scen fick jag veta i förbi farten att Rock the Dot skulle ha ett presenkortsregn ut över pubilken. Jag var övertygad om att det var det som skulle hända. Då sätts låten ”Marry you” med Bruno Mars igång och jag kollar på Kalle Munge och tänker att det var en väldigt konstig låt att ha ett presentkortsregn på. Då ser jag Adam komma ut, ombytt till kostym (han gick ju modell!) med världens största bukett blommor. Jag tittar på Cornelia och mimar till henne ”PÅ RIKTIGT?!” och hon mimar tillbaka ”JAAAA!”.

I denna stund börjar jag ju fatta vad som håller på att hända och men jag ville inte riktigt tro på det. Jag blev helt rörd och så överraskad att jag började gråta. Han höll ett litet tal och sedan gav han mig denna fantastiska bukett med blommor och tog fram en liten ask. Han gick ner på knä och frågade om jag ”lite längre fram” kan tänka mig att gifta mig med honom, inför 250 pers! Jag kunde knappt fatta det och än mindre få fram ord. Jag bara nickade. Hela Stora Salen bröt ut i ett jubel och lite tårar tror jag, jag storgrät vid detta laget. Sedan tog jag micken och sa ”det är klart jag vill”.

Det har nu visat sig att det är väldigt många som har varit med och planerat denna stora överraskning. Jag blir såklart rörd att så många varit involverade och väldigt förvånad att jag inte har kunnat lista ut något utav det. Det blev en helt fantastisk avslutning på en helt fantastisk kväll! Och det bästa för att vi har så mycket bilder och givetvis en film på detta 😀

Jag heter Olivera och är frisörmästare - det högsta beviset på yrkesskicklighet.

Med lång erfarenhet av branschen kommer en vilja att dela med mig utav min kunskap till andra. Söker du hårtips eller vill konsultera med mig inför ett lyxigt frisörbesök hos mig? Är du en frisör som vill öka din kunskap och bli en mer lönsam frisör? Välkommen! Oliverapro.se är stället att hänga på!