Idag börjar resan mot L.A och Las Vegas för mig och Cornelia. Nu det är ett nytt år kände vi att det är dags att åka på år första jobbresa. Allt för att komma tillbaka till Växjö med nya idéer och en massa inspiration.

L.A och Las Vegas, here we come! Som vanligt är det alltid lite kaos när vi ska iväg och resa. Denna gången såg vi tåget rulla iväg mitt framför ögonen på oss. Tack och lov hade det blivit något fel med tavlorna och här sitter vi i första klass ett tåg senare och har det bra. Det finns verkligen snälla personer som jobbar på det bolaget.

Ikväll ska vi bara ta det lugnt på hotellet på Arlanda och ut och äta lite middag. Imorgon är det dags att sätta sig på flyget till Los Angeles. På vår 11 timmar långa flygresa ska vi försöka göra det mesta av det och snacka ikapp allt vi brukar missa.

Följ oss på Instagram!

Det är på instorma allt kommer hända! Vi kommer uppdatera er på allt vi gör både jobbmässigt och semestermässigt. Det bästa med att åka iväg såhär är att man verkligen kan blanda nytta med nöje. Om ni har några tips på saker vi inte får missa i Los Angeles eller i Las Vegas säg bara till! Vi är öppna för förslag och har iallafall kvällarna lediga för roliga aktiviteter. Eller bor du där? Hör av dig!

@oliverabobuiescu & @corneliamunge

Resan ur företagsperspektiv

Jag tror att det är bra att man tar chanser till att åka iväg och lära sig nya saker och låta sig inspireras. Det är lätt att fastna i sin vardagliga rutin och sin bubbla. Går företaget bra är det också lätt att bara fortsätta köra på för att det är enklast så. Jag och Cornelia vill utveckla vår salong LYXVXO till den bästa möjliga salong och därför gör vi allt detta. Vi älskar vårt jobb och vår salong och vill alltid vara i framkant. Det är dags att hitta på nya saker nu! 🙂

Jag heter Olivera och är frisörmästare - det högsta beviset på yrkesskicklighet.

Med lång erfarenhet av branschen kommer en vilja att dela med mig utav min kunskap till andra. Söker du hårtips eller vill konsultera med mig inför ett lyxigt frisörbesök hos mig? Är du en frisör som vill öka din kunskap och bli en mer lönsam frisör? Välkommen! Oliverapro.se är stället att hänga på!