2018! Ett nytt år med nya möjligheter som man säger..

Jag ser väldigt mycket fram emot 2018. Mycket för att jag är en person som gärna blickar framåt, kanske lite för mycket. Men detta kommer hända mycket detta året! När det var oktober-november förra året så kändes 2018 väldigt långt borta och väldigt oplanerat. Nu känns det som hela året är planerat!

Resor

Jag älskar att resa som ni märker. Detta året kommer bestå av lite ”färre” resor men resor som är lite längre fram. Jag planerar min första resa någonsin till Asien och även kan det bli ett kärt återbesök till New York. Än så länge är inget med frisörjobbet inplanerat, men jag har en känsla av det kan längre fram. Mina resor som jag planerat hittills är semesterresor och hälsoresor, framförallt!

Jobb

Jag kommer försöka utveckla mig själv inom jobbet som frisör. Det finns lite erbjudanden på bordet och jag är övertygad om att något kommer locka mig mer. Det ska bli roligt att få prova på lite nya grejer som frisör. Även LYXVXO har ett ljust år framför sig och vi hoppas att ni kunder kommer känna att det vi gör är framåt och vågat. Vi är och kommer alltid ligga i framkant.

Träningen

Många undrar mycket om mina planer kring träningen. Jag kan väl säga såhär – jag kommer försöka strukturera om mig, mitt liv och mina sociala medier för att kunna leverera på bästa sätt på alla plan. Slutet av 2017 blev lite spretigt, framförallt för mitt huvud. Men jag kommer satsa mycket på min träning och kanske även utveckla mig ytterligare där för att jag tycker att det är så roligt!

För att ge er information kring mitt frisörjobb så har jag nu startat en egen Instagram för min min frisörsida.

@Hairdresserolivera

Är du intresserad av hår och vill få daglig inspiration på hårfärger och annat så är det bara att följa. Min vanliga instagram kommer ta en lite annan riktning, ni kommer se det ganska snart 🙂

Jag heter Olivera och är frisörmästare - det högsta beviset på yrkesskicklighet.

Med lång erfarenhet av branschen kommer en vilja att dela med mig utav min kunskap till andra. Söker du hårtips eller vill konsultera med mig inför ett lyxigt frisörbesök hos mig? Är du en frisör som vill öka din kunskap och bli en mer lönsam frisör? Välkommen! Oliverapro.se är stället att hänga på!