Godmorgon alla glada! Ni har väl inte missat allt som händer efter nyår? Vi jobbar ständigt vidare med att utveckla LYXVXO och nu håller jag och Cornelia på att planera inför vår resa till USA i januari!

I torsdags jobbade jag och Cornelia riktigt sent på salongen med att planera inför nästa års händelser. Bland annat planerade vi med gänget vårt 1års jubileum för LYX där det kommer bli en riktig show! Mycket återstår att avslöja, så ni får hålla utkik här på bloggen och på Facebook! Växjö kommer explodera! 🙂

Vad vore en sen jobbkväll utan god hämtmat? Vi brukar för det mesta beställa från hämtställen runtomkring oss och vi vill slå ett slag för Dino’s Kök! Vi ringde och beställde varsin hamburgare där dom fick fria händer. Om vi fick en smaksensation! Hamburgare med Nutella, ananas, physalis och lökringar. När vi hörde om nutellan blev vi som frågetecken, men det var helt fantastiskt. Förutsatt att du gillar nutella då 😉

Los Angeles och Las Vegas

8 januari kommer jag och Cornelia åka till USA för att börja knåpa på hur vi ska kunna utveckla LYXVXO ytterligare. Vi kommer under två veckors tid jobba med att hitta inspiration och börja bana upp planer på vad det är vi vill utveckla. Om det var upp till oss hade vi haft både fler salonger, butiker och skolor. Men vi kommer börja med det som ligger oss varmast om hjärtat, nämligen vår salong i Växjö. Det som kan gynna salongen och Växjö som stad genom att sätta Växjö på kartan.

Givetvis ska vi också passa på att ha lite ledigt i vårt fullspäckade schema. Men det är helt fantastiskt att kunna ha möjlighet att ta sig en tur i världen och se om de finns nya idéer att ta med sig hem. Givetvis kommer vi fortsätta med vår familjära stämning på salongen och få vårt team att bli det bästa teamet i världen!

USA

 

Jag heter Olivera och är frisörmästare - det högsta beviset på yrkesskicklighet.

Med lång erfarenhet av branschen kommer en vilja att dela med mig utav min kunskap till andra. Söker du hårtips eller vill konsultera med mig inför ett lyxigt frisörbesök hos mig? Är du en frisör som vill öka din kunskap och bli en mer lönsam frisör? Välkommen! Oliverapro.se är stället att hänga på!