Personlig utveckling – i London – i fyra dagar! Kan ni förstå hur givande det har varit? Jag känner mig som en ny människa! Personlig utveckling är något som jag började intressera mig mer om i början av året. Jag började med att skapa en visionboard, sedan dess har det bara rullat på åt rätt riktning.

Allting grundar sig i att jag i början av året kände att jag stannade av i min personliga utveckling. Det är olika för alla och det är viktigt att man som individ känner att man skapar sig det liv man vill ha, eller hur? Allt för många blir bekväma och jag är en person som vägrar bli bekväm eller lätta på gasen för att omgivningen runtomkring mig säger det. Jag brinner för utveckling, att vara kreativ och få friheten till att göra det jag vill. Och givetvis att driva företag.

Så det jag gjorde i London var att jag var  anmäld till ett event där vi pratade just om vilka vision man själv har. Sedan skapar man med olika strategier dessa visioner till verklighet. Sedan passade jag även på att helt enkelt ha några dagar för egen reflektion. Jag tror det är superviktigt i sin egen utveckling att man tar sig tiden till att reflektera över framgångar och vart man vill vara påväg. Det är ett viktigt verktyg som jag har!

Personlig utveckling är också att förändra sitt utseende, eller hur? Som grädden på moset fick jag en ny klippning ch färgning av min bästa kollega och affärspartner Cornelia innan jag åkte till London! Det vill jag kalla LYX!

Jag heter Olivera och är frisörmästare - det högsta beviset på yrkesskicklighet.

Med lång erfarenhet av branschen kommer en vilja att dela med mig utav min kunskap till andra. Söker du hårtips eller vill konsultera med mig inför ett lyxigt frisörbesök hos mig? Är du en frisör som vill öka din kunskap och bli en mer lönsam frisör? Välkommen! Oliverapro.se är stället att hänga på!