Behöver du hjälp med ditt hår? Undrar du vilka produkter som passar dig eller undrar du över din hårfärg? Då har du kommit helt rätt! Jag öppnar nu upp för online konsultationer till dig som känner att du behöver få hjälp och råd med ditt hår.

Under februari månad 2021 erbjuder jag gratis konsultation! Klicka på länken för att komma till konsultationssidan. Här har du möjlighet att ställa din fråga och få svar tillbaka. Tänk på att formulera din fråga utförligt och få med så mycket bakgrundsfakta som möjligt för att du ska kunna få ett så bra svar som möjligt.

Boka din konsultation här!

Innehåll

Produktrådgivning

Att välja produkter till sitt hår kan vara svårt eftersom det finns så mycket olika produkter att välja på! När vi ha en produktrådgivning tittar vi på dina behov samt vilka produkter som skulle kunna passa dig och ditt hår. Du får konkreta tips på produkter och hur du använder dom.

Färgkonsultation

Har du frågor om din hårfärg eller vad som krävs för att uppnå ett specifikt resultat? I denna konsultationen går vi igenom dina förutsättningar och vad du kan tänkas förvänta dig utav en färg. Både den du redan har och en som du önskar dig.

Hårproblem

Kliar din hårbotten eller upplever du att du tappar väldigt mycket hår? Här försöker vi reda ut vad som kan orsaka dina problem och vad du skulle kunna göra åt det. Försök att beskriva ditt problem så utförligt som möjligt för att kunna få bästa hjälpen!

Rehab konsultation

Känns håret som gummi och håller på att trilla av? Detta är ett mardröm scenario och därför kan det vara bra att få tips och råd om vad du kan göra för att rädda upp håret. Vi pratar om din historik på håret och vad håret blivit utsatt för och på så sätt kommer vi fram till en plan tillsammans!

Boka din konsultation nu!

Enkel 279kr

Vid en enkel konsultation behandlar vi en specifik fråga och det går bra att bifoga med bilder. Om jag behöver komplettera upp med frågor för att kunna ge dig ett bra svar får du dessa frågor först innan jag ger mitt svar. Svar får du inom 48h från att betalning är mottagen. Skriv ditt namn i meddelandet.

Exklusiv 477kr

Detta är den mest populära konsultationen där du som kund får ställa extra många frågor med bifogande bilder. Det kan röra sig om både en produktrådgivning och en färgkonsulation i kombination. Även här kommer jag komplettera upp med följdfrågor för att kunna ge dig ett specifikt svar. Svar får du inom 24h från att betalning är mottagen. Skriv ditt namn i meddelandet.

LIVE! 997kr

Vill du få en riktigt genomgång av ditt hår? Låt oss ha en Live-session! Vi möts på Skype och pratar om ditt hår under 30 minuter. Här får du obegränsat med information och får ställa så mycket frågor som du vill. Vi börjar med att analysera ditt hår och sedan pratar vi om det som du vill lyfta upp med ditt hår. Bokning för live-sessionen sker via mejl efter att betalning är mottagen. Skriv ditt namn i meddelandet.

Boka din konsultation! 

Jag heter Olivera och är frisörmästare - det högsta beviset på yrkesskicklighet.

Med lång erfarenhet av branschen kommer en vilja att dela med mig utav min kunskap till andra. Söker du hårtips eller vill konsultera med mig inför ett lyxigt frisörbesök hos mig? Är du en frisör som vill öka din kunskap och bli en mer lönsam frisör? Välkommen! Oliverapro.se är stället att hänga på!