Newport Beach är ett ställe jag i framtiden kan tänka mig ha ett hus i. Fantastiskt fint, lugnt och otrolig utsikt! Detta har varit min drömresa!

Har ni sett O.C? Newport Beach är ju stället detta handlar om. Jag är galet nördig i O.C och började kolla på denna serien när jag var 15. Sedan den dagen har jag sagt att jag ska besöka detta stället som såg helt fantastiskt ut! Än idag kollar jag på hela serien någon gång om året. Det kan vara så att jag börjar om efter att jag kommit hem, för att kunna drömma mig tillbaka lite.

Newport Beach & Laguna Beach

Vi besökte inte bara Newport Beach utan också ständerna som ligger på rad längst med kusten. Vi körde och slog random adresser på GPS:en och njöt av att bara kolla runtomkring oss. Vi tog även reda på vilka dom feta adresserna var. Tyvärr har ju alla portvakter och man kommer inte in om man inte känner någon. Men det lilla vi såg var bland det mäktigaste jag sett. Det är nästan lite absurt att folk bor i dom kåkarna. Det var sträckor längs med vägen som var helt mäktiga och husen såg man hade helt fantastisk utsikt. Ja om tillfälle ges skulle jag absolut kunna tänka mig ha ett sommarhus här!

Idag nöjt vi av vår sista dag. Vi strosade runt på stranden och tog in det sista av denna fantastiska resa! Imorgon börjar vår långa resa hem. Det ska såklart bli otroligt skönt, men våra resor hit är inte slut. Här finns mycket mer att utforska och göra. Nu ser vi fram emot ett brutalt bra år på LYXVXO. Mycket kommer förändras och mycket kommer bli ännu bättre hos oss! Detta vill ni inte missa!

Vill du ser fler bilder från vår resa? Klicka här!

Jag heter Olivera och är frisörmästare - det högsta beviset på yrkesskicklighet.

Med lång erfarenhet av branschen kommer en vilja att dela med mig utav min kunskap till andra. Söker du hårtips eller vill konsultera med mig inför ett lyxigt frisörbesök hos mig? Är du en frisör som vill öka din kunskap och bli en mer lönsam frisör? Välkommen! Oliverapro.se är stället att hänga på!