I veckan får jag äntligen min förlovningsring. Det är många som frågat hur mina tankar har gått kring design och val av diamanter. Duktiga Pauline Thomsen har gjort min tanke till verklighet.

Det är snart en månad sedan jag fick säga JA när Adam gick ner på ett knä inför 250 personer på vårt 1års jubileum. Jag var typ i chock i tre dagar efteråt och hade även en släng av panik inför vårt bröllop. Många har frågat kring hur mina tankar har gått kring min förlovningsring – hur ska den se ut? Och bröllopet, när blir det av?

Bröllop 2020

Våra tankar har gått väldigt fram och tillbaka kring när vi vill ha vårt bröllop. Men vi kom fram till att det bästa är att vänta till 2020 då Adam har pluggat klart och vi har hunnit planera det bröllop vi vill ha. Vi insåg ganska snabbt att det är väldigt mycket att planera. Det finns ingen mening att stressa ihop ett bröllop, vi vill kunna ha det bröllop vi önskar utan att behöva begränsa oss.

Förlovningsringen

Jag har fått riktigt experthjälp från Pauline på Thomsen Guld och Smycken. Som också var med och hade monter i vårt 1 års jubileum. Jag gillar bling och därför kände jag för att ha en större ring som förlovningsring. Vi har valt 7 st Internally Flawless – diamanter. En i mitten som är större och tre på var sida av mittstenen. Det är verkligen så roligt att få den friheten att designa sin egen ring och få vara med när den skapas. Många har undrat vart ringen är då jag just nu inte ha någon på mitt vänster ringfinger, men i veckan ska den äntligen vara klar! 😍

När jag valde stil på min ring kände jag att det var viktigt att den tilltalade mig. Jag är superförtjust i diamanter och allt som glittrar. Men jag tänkte även på att även göra en design som är ganska tidlös då jag en dag skulle vilja ge vidare min ring i arv. Det känns som en fin gest att göra till en person som kommer betyda mycket för mig.

Håll utkik på Instagram @oliverabobuiescu när jag får hem min underbara ring! 💎

Jag heter Olivera och är frisörmästare - det högsta beviset på yrkesskicklighet.

Med lång erfarenhet av branschen kommer en vilja att dela med mig utav min kunskap till andra. Söker du hårtips eller vill konsultera med mig inför ett lyxigt frisörbesök hos mig? Är du en frisör som vill öka din kunskap och bli en mer lönsam frisör? Välkommen! Oliverapro.se är stället att hänga på!