Maldiverna var fantastiskt! Det var länge sedan jag en så lugn och avkopplande semester. Med mobilen på flygplansläge och en bunt böcker så kopplade jag av på vita stränder med utsikt över turkost vatten.

Maldiverna har varit en resa som jag velat göra ända sedan jag såg det för första gången på bild. Jag och min sambo älskar att resa till platser som vi vill besöka och vi var väldigt nöjda med hela vistelsen. Det är paradiset på jorden där man verkligen får koppla av. Dels för att det är en fantastisk miljö att koppla av i men också för att det är galet dyrt att hålla kontakt med omvärlden, haha. Det är då man inser hur bortskämd man är med att kunna surfa fritt i Europa. Med skämt åsido så var det nyttigt att verkligen få koppla bort en vecka och vara i nuet tillsammans. Detta var en resa vi kan tänka oss göra igen och jag vill säga till dig som läser detta. Bara åk!
Ta dig tid, pengar eller vad som än krävs för att åka. Spara pengar, eller semester dagar för att kunna åka. Det är verkligen värt det!

Jag heter Olivera och är frisörmästare - det högsta beviset på yrkesskicklighet.

Med lång erfarenhet av branschen kommer en vilja att dela med mig utav min kunskap till andra. Söker du hårtips eller vill konsultera med mig inför ett lyxigt frisörbesök hos mig? Är du en frisör som vill öka din kunskap och bli en mer lönsam frisör? Välkommen! Oliverapro.se är stället att hänga på!