LYXVXO frisörsalong har funnits i skrivande stund i Växjö i över 1,5år. LYXVXO frisörsalong är bara början på ett växande imperium där jag och Cornelia ser stora utvecklingsmöjligheter. Drömmar blir till verkligheter och salongen är bara början!

Den 1 mars 2016 startade LYXVXO på Sandgärdsgatan 13 i Växjö. En tanke och en dröm som då blev verklighet. Jag har nog aldrig jobbat så mycket på så kort tid som vi gjorde då den månaden innan vi öppnade. Aldrig hade det varit så spännande på jobbet som det var då! En tid som vi ibland pratar om och minns.

Utdrag ur första blogginlägget om LYXVXO:

”Det var i somras som mycket hände och jag fick erbjudanden från höger och vänster om att utveckla och även ta över en salong. Givetvis var detta lockande och jag har hela tiden vetat att jag vill så mycket mer! Men, jag visste också att jag ville göra något för mig själv och ingen annan, jag ville utveckla något som jag inte ska behöva lämna och något som var mitt. Varför utveckla någon annans namn och företag? Det var den frågan jag ställde mig..”

Vill du läsa mer från mitt första inlägg om LYXVXO? Om dagen då det blev officiellt? Klicka här.

LYXVXO frisörsalong – och snart webbshop.

Med tiden har vi blivit allt mer varma i kläderna. Med det har vi nu insett att vårt företag och brand är en mycket större potential än vi någonsin hade kunnat tro. Idag är vi inte bara en frisörsalong, utan även en inspirationskälla på Instagram. Både för våra kunder och branchkollegor. Vi vill fortsätta tro att allt är möjligt i denna värld! Därför kör vi vårt race, som vi älskar. Det tror jag också omvärlden ser.

Vårt nästa steg är att starta vår alldeles egna och unika webbshop. En shop som kommer förändra synen på skönhetshandeln på nätet. Vi ser möjligheter med vår webbshop som kommer skapa nya möjligheter för dig som kund, men också branchkollega. Allt mer blir digitaliserat och det är otroligt naivt att tro att det bara är en fluga. Vår webbshop kommer vara början på vårt imperium.

Vill du få en sneakpeak på vår webshop? 😉 Klicka här!

LYXVXO frisörsalong och skönhetsföretag

Man kan ju klart fråga sig vad det finns mer att göra inom skönhetsbranchen. Vi frågar oss för det mesta, vad finns inte att göra? Vi lever i en spännande tid och det är fantastiskt att utforska olika möjligheter. Bara för att vi är frisörer måste vi ju inte hålla oss inom frisörbranschen, eller hur? Mycket med att driva LYXVXO grundar sig i att utvecklas som företagare. Att vara företagare är kul, utvecklande, jobbigt, utmanande men också det mest givande man kan göra. Att driva ett företag blir som en familjemedlem som ligger en varmt om hjärtat. Det händer faktiskt att vi refererar till LYX som en person. Haha. Ett företag är något du vårdar och som betyder otroligt mycket.

Vi på LYXVXO har som ambitioner att växa inom skönhetsbranschen och inte bara förknippas med hår och frisörvärlden. Vårt koncept bygger på att skönhet är LYX, och LYX är skönhet. Skönhet är det bara man själv som bestämmer vad det är.

Bara några exempel på vad som är skönhet för mig är: hår, hud, naglar, träning, kläder, inredning, hår- och hudprodukter m.m . Det är där man verkligen inser den stora potentialen med LYXVXO och sitt eget varumärke. Detta kommer verkligen bli en spännande resa och ett utav mitt och Cornelias livsverk.

Jag heter Olivera och är frisörmästare - det högsta beviset på yrkesskicklighet.

Med lång erfarenhet av branschen kommer en vilja att dela med mig utav min kunskap till andra. Söker du hårtips eller vill konsultera med mig inför ett lyxigt frisörbesök hos mig? Är du en frisör som vill öka din kunskap och bli en mer lönsam frisör? Välkommen! Oliverapro.se är stället att hänga på!