En livsstil man trivs med en otroligt viktigt. Attityden till träning, kost och sig själv måste vara i balans för att det ska fungera. Allting börjar hos en själv.

Jag har börjat inse att jag har ändrat min livsstil, om man jämför med för bara något år sedan. Jag trodde att det var  för att man hade träffat kille och för att man blivit äldre. Att man helt enkelt ”mognat”. Jag har ju insett att det var absolut ingenting med det att göra. Visst man har ändrat lite prioriteringar. Men enligt mig så ändrar man något för att man helt enkelt inte trivs med det, eller hur? Man kan ändra livsstil hur många gånger man vill, det viktiga är att man trivs med den.

Träning, kost och livet

Någon tycker man är tråkig, någon tycker man har förändrats. Det är okej! Alla har rätt att vara den man vill vara. Jag, personligen, har insett att jag måste ha ett organiserat kaos i mitt liv för att kunna hantera och leva i det. Detta har medfört ett intresse för träning, kost och hälsa. Kanske för att jag, som många andra, har haft berg-och-dal-bana när det kommer till den biten. Det är fan inte lätt att vara tjej/kvinna idag. Ständigt ifrågasättande och tyckande om ens liv.
Men det är också okej.

Jag insåg att om jag ska orka leva i ett högt tempo, hinna göra det jag tycker är kul och givande så måste jag strukturera om. För att det också ska fortsätta vara kul och givande. Träningen, kost och sömn har blivit en stor del av hela min vardag, för att jag ska funka rent fysiskt och psykiskt. Det är det som är min balans i min fantastiskt kaosiga vardag. Jag skulle aldrig vilja ha det annat än hektiskt, livat och roligt i vardagen. Men det är så viktigt att hitta sin egen stabila punkt mitt i det.

Attityden till sig själv

Att få en bättre attityd gentemot sig själv kräver mycket arbete och tanke. Det man får tillbaka är att man trivs med sig själv och mår bättre. I slutändan spelar det egentligen bara roll vilken attityd du har gentemot dig själv. Jag jobbar varje dag med mig själv för att påminna mig om vad som är viktigt och vad mitt fokus måste vara. När man vill mycket, såsom jag gör, då får man aldrig släppa blicken på målet. Men man måste också lära sig att just släppa det när man måste vila. Att köra på i 200 funkar en period, men inte för alltid. Jag har lärt mig att jag måste ta hand om mig själv om min kropp ska orka med min hjärna och jag jobbar på det varje dag. Det tar fram fantastiska kvalitét och prestationer och du kommer bli förvånad, jag lovar.

 

Jag heter Olivera och är frisörmästare - det högsta beviset på yrkesskicklighet.

Med lång erfarenhet av branschen kommer en vilja att dela med mig utav min kunskap till andra. Söker du hårtips eller vill konsultera med mig inför ett lyxigt frisörbesök hos mig? Är du en frisör som vill öka din kunskap och bli en mer lönsam frisör? Välkommen! Oliverapro.se är stället att hänga på!