Innehåll

Livet är just nu hektiskt. Imorgon är det 1 vecka kvar till vårt 1 års jubileum och vi är grymt taggade. Nu börjar man kunna greppa vad som kommer hända, jag lovar det blir maxat!

Tänkte ge er lite uppdatering kring vad som händer i livet. Givetvis med risk att detta blir ett väldigt tankspritt inlägg. Just nu är vi mitt uppe i att planera och verkligen kunna ta på känslan av att vi ska ha vårt stora 1 års jubileum nästa fredag, 3 mars! Det börjar dels bli pirrigt och nervigt, samtidigt som man själv är väldigt förväntansfull! Det är mycket att planera och knyta ihop med både det som ska röra minglet, hårshowen och alla uppträdanden. Vi förväntar oss nästan 300pers och du missar väl inte att köpa din biljett nu! Det är begränsat antal platser och när biljetterna är slut, så är dom slut.

Du köper din biljett här!! biljettkiosken.se/glitterfest

Under tiden försöker jag hinna med min vardag och hitta ett lugn i den. Ser fram emot en lugn helg, trots att min sambo fyller år. Det ska bli mysigt att fira och förmodligen kommer vi umgås med lite vänner på lördag, som förövrigt ska gifta sig i höst! Älskar bröllop och det är nu man börjar inse att människor i ens egen vardag börjar ta dessa enorma steg ut i den verkliga vuxenvärlden.

Övriga funderingar just nu är: Vad ska jag ha på mig nästa fredag? Och vilka skor? Tips mottages gärna. Det ska vara maxade outfits och temat är ju ”Glitterfest”. Har ni några bra sidor som framförallt har grymt coola skor måste ni säga till!

Förresten, vad tycker ni om kepsen nedan? Har fått mycket frågor kring dom! Jag kan väl avslöja att det är lite framtida projekt som LYXVXO har 😉

Jag heter Olivera och är frisörmästare - det högsta beviset på yrkesskicklighet.

Med lång erfarenhet av branschen kommer en vilja att dela med mig utav min kunskap till andra. Söker du hårtips eller vill konsultera med mig inför ett lyxigt frisörbesök hos mig? Är du en frisör som vill öka din kunskap och bli en mer lönsam frisör? Välkommen! Oliverapro.se är stället att hänga på!