I dagens avsnitt på Youtube löser jag era hårproblem! Igår hade jag en story på min Instagram där jag uppmanade er att dela med er utav era hårproblem. Det var ämnen som rörde alla möjliga områden så jag summerade ihop frågorna och publicerade en film.

Alla har sina hårproblem! Även jag! Men igår uppmanade jag er att dela mer utav era så att jag kunde lösa problemen så som jag själv skulle ha gjort. Frågor som kom upp var:

* Hur gör jag för att bli av med fett hår?
* Om jag har något favoritblandning när jag ljusar upp asiatiska hår
* Hur får man lockar att hålla?

Och en massa annat roligt..

Jag har nu skapat en helt kategori som jag tänker att jag ska dedikera till att lösa just ERA hårproblem! Min filosofi är att livet är för kort för att ha ett hår man inte trivs med! Agree?

Jag är en riktigt hårnörd och det känns som att jag skulle kunna prata om detta hur länge som helst. Hoppas givetvis på fler videos och därför vill jag uppmana dig om att dela med dig utav ditt hårproblem! Kanske följer du inte mig på Instagram eller såg min story? Det är inga problem! Det går jättebra att lägga en kommentar här i bloggen eller i Youtube-klippet så ska jag se till att ta med det till nästa omgång!

Jag heter Olivera och är frisörmästare - det högsta beviset på yrkesskicklighet.

Med lång erfarenhet av branschen kommer en vilja att dela med mig utav min kunskap till andra. Söker du hårtips eller vill konsultera med mig inför ett lyxigt frisörbesök hos mig? Är du en frisör som vill öka din kunskap och bli en mer lönsam frisör? Välkommen! Oliverapro.se är stället att hänga på!