Ny inredning är roligt att köpa. Det finns så mycket fina inredningsdetaljer i de olika butikerna i Växjö.

Vi har bott i vår nya lägenhet i ungefär två veckor. Nu när man bor så mycket större och faktiskt har plats så har jag upptäckt att det är väldigt kul med inredning. Det känns skönt att vi kommit i ordning så fort här hemma. Mycket planerande och strukturerande har gett utdelning. I veckan har vi varit runt i stans olika inredningsbutiker och handlat en massa fina inredningsdetaljer!

Tillis, Cervera och Haga Hem

I veckan fick jag hem mina fina hyllor från Mio. Vi har samma hyllor på salongen och alla har blivit helt förtjusta i dom. När vi hade fått upp dom åkte jag och Adam både till stan och till Samarkand för att köpa lite fina detaljer som vi kan ha i hyllorna. Jag själv blev riktigt nöjd med allt och det finns så mycket fint att köpa! Jag tycker om att mixa både saker man enkelt kan byta ut och tidlösa detaljer som man alltid kan ha.

Nästa uppgift är att få upp snygga tavlor här hemma för att verkligen få en finish på vårt hem 🙂

 

Jag heter Olivera och är frisörmästare - det högsta beviset på yrkesskicklighet.

Med lång erfarenhet av branschen kommer en vilja att dela med mig utav min kunskap till andra. Söker du hårtips eller vill konsultera med mig inför ett lyxigt frisörbesök hos mig? Är du en frisör som vill öka din kunskap och bli en mer lönsam frisör? Välkommen! Oliverapro.se är stället att hänga på!