Idag började vår Sverige-turné med Grazette of Sweden och våra 6 stopp på Highlights on tour. Det blev en riktig rivstart!

Idag har det  varit en intensiv dag på Grazette of Swedens huvudkontor i Göteborg. Det har åkts bil med modeller, repats inför visningen och färgats och klippts för fullt. Ibland är det svårt att också hinna dokumentera allt! Idag har vi hunnit göra 9 modeller och dessutom hunnit förbereda oss rejält inför upplägget och presentationerna. Det känns verkligen jättebra!

Schema och upplägg

Morgondagen kommer börja ganska tidigt med frukost men framförallt mycket för-prepp med modellerna. Dom duktiga tjejerna från .FÄRG kommer och hjälper oss med sminket och sedan ska allt knytas ihop och göras till en helhet. Modellerna är helt fantastiska, så snälla och tålmodiga. Sedan blir det att förbereda sig mentalt inför visningen som kommer hållas för ca 500 (!) personer. Det känns ju lite galet faktiskt! Sedan drar det igång med rasande fart för att sedan gå över i att åka hem till Växjö direkt på kvällen för att ladda upp inför nästa visning.

Ja, detta kommer verkligen bli en resa att minnas…

Nu stänger jag och Angelina ögonen för ikväll. Mer uppdatering kommer i veckan! Men vill man ha lite mer kontinuerlig uppdatering så kan man följa oss på Instagram!
@oliverabobuiescu @angelinabergqvist.

En liten filmsnutt har ni här nedan på länken:

https://oliverabobuiescu.se/wp-content/uploads/2018/09/img_2963.mov

Jag heter Olivera och är frisörmästare - det högsta beviset på yrkesskicklighet.

Med lång erfarenhet av branschen kommer en vilja att dela med mig utav min kunskap till andra. Söker du hårtips eller vill konsultera med mig inför ett lyxigt frisörbesök hos mig? Är du en frisör som vill öka din kunskap och bli en mer lönsam frisör? Välkommen! Oliverapro.se är stället att hänga på!