Äntligen var det inflytt till vår nya lägenhet på söder! Jag och min sambo har väntat två år på detta nybygget och i onsdags var det äntligen dags!

Ni vet när man väntar på något som är så långt fram, och man tänker att den tiden aldrig kommer komma? I onsdags kom dagen vi väntat på. Mellan hemkomst från L.A och vårt 1års jubileum så var det dags för inflytt i vår nya lägenhet. När den veckan väl kom kändes det som att vi aldrig skulle hinna flytta mitt i vardagsstressen, men det gick! Sedan i onsdags har vi hållit på och flytta från min lilla etta till vår nya stora trea. Det känns overkligt men helt underbart!

Givetvis är det inte helt färdigt hemma och hantverkare ska komma och fixa det sista med möblemang. Längtar tills jag kan börja ta lite snygga bilder och visa er!

Två års väntan

Att vänta på något i två år känns helt orimligt. När vi köpte denna lägenheten hade vi bara varit tillsammans i någon månad. Vi kände också att bara för att det är två år fram så ska vi inte backa från ett bra köp. Skönt att vi har hållit ihop sedan dess då! 🙂

Att flytta till något helt nytt är helt underbart. Man vet att ingen annan har bott där tidigare och ingen har skapat minnen i våra rum. Det blir ett helt nytt kapitel av vårt liv och förhållande som börjar nu. Det känns helt underbart! Och skönt att slippa slåss om platsen i den lilla sängen och dom ynka 33kvm vi hade, haha. Nu är det mot nya mål och drömmar!

Jag heter Olivera och är frisörmästare - det högsta beviset på yrkesskicklighet.

Med lång erfarenhet av branschen kommer en vilja att dela med mig utav min kunskap till andra. Söker du hårtips eller vill konsultera med mig inför ett lyxigt frisörbesök hos mig? Är du en frisör som vill öka din kunskap och bli en mer lönsam frisör? Välkommen! Oliverapro.se är stället att hänga på!