Höstinspiration är något man söker när det blir mörkare ute. Det är ett sätt att hålla sig sysselsatt och hålla lågan uppe tills dess att våren är tillbaka.

Vad är bättre än att snacka höstinspiration? Eller inspiration överhuvudtaget? När de är sån höstkänsla i luften tycker jag att det är dags börja tänka i nya banor. Jag tycker personligen att det är mysigt när hösten kommer men jag känner också att jag blir tröttare. Höstinspiration hjälper mig att hålla lågan uppe fram tills att våren kommer och nu kan jag säga att vi har mycket på gång!

Igår var jag och Cornelia och gjort om lite med inredningen på salongen och det blev så fint! Vi köpte lite nya kuddar till väntplatsen och en ny filt. Jag tycker att det för så mycket för intrycket när man får in nya färger. Vi ändrade även om i Lightboxen och skrev nu ”A good hairday #LYXVXO”. Vi bytte även ut en av dom posters vi hade uppe och valde att framhäva en kreation från ”Blomstra by Emma” som hjälpte oss vid en brudfotografering. Fler av dom bilderna komma komma upp i Lyxrummet.

Youtube-kanal

En annan stor händelse är att jag och Cornelia ska starta en Youtube-kanal. Vi känner att vi vill informera alla läsare, lyssnare och kunder om vår specialitet – hår! Vi tycker helt enkelt kunskapen är för liten och att vi vill kunna nå ut på ett bättre sätt. Så igår började vi inspelningen av vår hårkanal och jag måste säga att det gick väldigt bra! Vi vill gärna ha tips och idéer om vad vi kan prata om så har du något tips kan du bara kommentera inlägget! Ni får hålla ögonen öppna, för snart lanserar vi vår Youtube-kanal!

Vad är er höstinspiration? Lämna gärna en kommentar!

dsc_0246

Jag heter Olivera och är frisörmästare - det högsta beviset på yrkesskicklighet.

Med lång erfarenhet av branschen kommer en vilja att dela med mig utav min kunskap till andra. Söker du hårtips eller vill konsultera med mig inför ett lyxigt frisörbesök hos mig? Är du en frisör som vill öka din kunskap och bli en mer lönsam frisör? Välkommen! Oliverapro.se är stället att hänga på!