Los Angeles, Hollywood – where dreams come true. Att bara köra runt i L.A får en att känna sig så liten, men också som att allting är möjligt. Att åka bil från A till B kan ta upp till en timme – och det är 9km. På den tiden hinner man verkligen prata igenom sina drömmar och funderingar.

Det är så vackert uppe i Hollywood Hills! Första dagarna i L.A var allting så nytt. Det var en ganska konstig upplevelse eftersom allting är så annorlunda ifrån hemma. Ju fler dagar som går, desto mer hemma känner jag mig. Hemma som i att jag trivs här och tycker att staden är väldigt rolig. Växjö är mitt hem men ibland är det roligt med omväxling.

Man spenderar mycket tid i bilen när man ska ta sig runt från A till B. Då hinner man verkligen prata om alla sina drömmar och funderingar. Det är så roligt att lära känna varandra ännu bättre och inse att det verkligen var menat att vi skulle göra detta ihop! Och är det något jag och Cornelia snappat upp här i drömmarnas stad, så är det att man sätter sina gränser själv. Allt är möjligt bara man vill det!

Nu tar jag och Cornelia helg och vi åker mot Las Vegas! Där ska vi träffa lite businesskontakter på söndag, men först en ledig lördag ihop med middag och uteliv!

Jag heter Olivera och är frisörmästare - det högsta beviset på yrkesskicklighet.

Med lång erfarenhet av branschen kommer en vilja att dela med mig utav min kunskap till andra. Söker du hårtips eller vill konsultera med mig inför ett lyxigt frisörbesök hos mig? Är du en frisör som vill öka din kunskap och bli en mer lönsam frisör? Välkommen! Oliverapro.se är stället att hänga på!