Stockholm är en fantastisk stad att vara ledig i. I Stockholm finns fantastisk matkultur och vi provade tre superrestauranger!

Jag och Cornelia åkte till Stockholm i fredags. Vi tänkte att vi skulle ta en inspirationshelg med god mat, gott sällskap och även hinna gå förbi en del av Stockholms mest omtalade salonger för att kolla hur dom har det. Jag och Cornelia är väldigt framåt som personer. Vi har som mål när vi åker hemifrån Växjö att skapa nya kontakter och försöker alltid prata med nya människor. På tåget upp knöt vi en ny kontakt med en supergulliga tjej som heter Elin och som förövrigt vi nu värvat som modell.

På fredagen tog vi det ganska lugnt. Vi besökte en restaurang som heter Sushi Sho där det serverades 15 (!) rätters middag. På denna restaurang finns det ca 12 platser och 3 sittningar per kväll. Maten var lagad med en fantastisk omsorg och kvalité.

Mysigt brunchställe

På lördagen passade vi på att ta lite sovmorgon. Dagens skulle spenderas på stan med en massa shopping. Därför var vi tvungna att verkligen ladda batterierna och valde att gå och käka brunch! Det finns för dåligt med det i Växjö så man får passa på när man är i storstan! Detta stället heter Sthlm Brunch Club och var ett supermysig ställe. Nackdelen var att man fick stå ute och köa en liten stund för att få bord, men är man inte ett jättesällskap så tog det inte mer än 30 min. Deras signum var deras ”instashakes” som är Ice Cream Shakes med fantastiska smaker. Helt klart värt att besöka! Kolla in deras hemsida! 

stockholm

stockholm

Mexikansk tapas

Efter shoppingrundan var vi helt slut! haha. Hanna hade bokat bord på ett sjukt hippt ställe som heter Yuc! som hade mexikans tapas. Häftiga smaker och även om något var väldigt starkt så var det väldigt vällagat!. Här laddade vi upp inför vår utekväll!

Stockholm har väldigt mycket bra restauranger och vart vi än gick var det alltid fullsatt. Det är väldigt kul hur människor lever i denna staden och älskar att gå ut och träffa folk. Trots all stress så är människor här väldigt sociala och trevliga.

stockholm

Jag heter Olivera och är frisörmästare - det högsta beviset på yrkesskicklighet.

Med lång erfarenhet av branschen kommer en vilja att dela med mig utav min kunskap till andra. Söker du hårtips eller vill konsultera med mig inför ett lyxigt frisörbesök hos mig? Är du en frisör som vill öka din kunskap och bli en mer lönsam frisör? Välkommen! Oliverapro.se är stället att hänga på!