Innehåll

Hårtips och hårmyter går hand i hand.

Vilka hårtips och hårmyter är verkligen bra och sanna?Många gånger tipsar vi varandra om ett hårtips som är en hårmyt. Hur bra stämmer dom? Många tror det finns ett sätt att komma undan grå hår och vissa tycker det hjälper att skölja håret i kallt vatten för att få håret mjukt. Men funkar det?

Mina bästa hårtips

Hårtips på min Youtubekanal har jag gjort förut. Men idag reder jag också ut vanliga myter! Det är frågor som: Kan man göra något för att inte få gråa hårstrån? Är det bra att skölja håret i kallt vatten? Ja, allt kan du få svar på när du tittar på mitt nya avsnitt på Youtube!

Varför uppstår hårmyter?

Ibland när mina kunder säger saker som att ”man måste ha kort hår efter 50” eller att ”det sliter på håret att föna det”, så undrar jag vem som sa det från början. Ibland känns det som att ett hårtips eller hårmyt började med att man på något sätt inte haft någon vetenskaplig förklaring på varför vissa saker är som det är. Idag finns det testat på det mesta och framförallt när det kommer till hår! De flesta hårmyter är inte riktigt sanna och man måste ta det med en nypa salt.

Finns det någon hårmyt som ni undrar över om den är sann?
Jag tror faktiskt det finns ett bra svar på de flesta funderingarna och jag brukar vara skeptisk till dom flesta hårmyter innan jag får veta fakta.

Hoppas ni har en mysig söndag! Imorgon är det en ny vecka och jag hoppas att ni har en massa roligheter framför er! I veckan kommer jag jobba hemifrån måndag-onsdag och den på salongen tors-fre. Denna veckan jobbar jag hemifrån med Headbrands eftersom vi har detta viruset runt omkring oss. Men det är såklart bara en försiktighetsåtgärd! Hoppas ni tar hand om er där ute ♥️

Jag heter Olivera och är frisörmästare - det högsta beviset på yrkesskicklighet.

Med lång erfarenhet av branschen kommer en vilja att dela med mig utav min kunskap till andra. Söker du hårtips eller vill konsultera med mig inför ett lyxigt frisörbesök hos mig? Är du en frisör som vill öka din kunskap och bli en mer lönsam frisör? Välkommen! Oliverapro.se är stället att hänga på!