Idag kom de upp ett nytt avsnitt av Hårsnack. Idag pratar vi om höstens trender!

Höstens trender är temat för veckans Hårsnack. Jag skrev ett inlägg om ”Hårtrender och inspiration från Fashionweek N.Y 2016” för ett tag sedan. Det inlägget hittar du här.

I denna veckans avsnitt kommer vi prata om höstens trender inom hår. Vi får väldigt ofta frågan om vad som är ”inne” just nu och jag tänkte ta upp det jag själv tycker är hetaste trenden inom hår här. Resten får ni ta reda på genom att kolla klippet 🙂

 Naturliga färger

En av höstens största trender är att ha naturliga färger. Man kan ha antingen sin egen färg i botten eller färgmatcha med en färg som ligger väldigt nära sin egen. Därefter kan man ha i princip vilken färg som helst på längderna. Men den vanligaste är att ha ljusa längder och det skapar ett djup i färgen som jag undrar vad man gjorde utan innan. För mig som vill vara ljus men inte vill färga håret hela tiden för att jag får utväxt är detta perfekt!

Lob

Lob är ett ihopslaget ord från ”long” och ”bob”. Alltså en bob fast längre eller ”utväxt”. Jag älskar denna klippning eftersom den är så ”effortless”, som om du lät din bob växa ut och rockar det. En väldigt snygg jag-bryr-mig-inte-look som är helt rätt denna höst! Jag har själv alltid haft långt hår men vågade klippa det till en lob första gången jag klippte av det och jag älskade det! Det är en fantastisk känsla att ha ett kortare och mer lättskött hår. När man klipper en frisyrklippning blir hela stilen mer säker och i 9 fall av 10 behöver man inte göra hälften så mycket som med långt hår. Och även om man behöver göra det så tar det hälften så lång tid!

Hoppas ni kommer tycka om vårt nya avsnitt. Har ni frågor eller funderingar eller tips på vad du vill att vi ska ta upp? De är bara att lägga en kommentar!
Följ oss gärna på vår instagram också! @oliverabobuiescu  @corneliamunge  @lyxvxo

höstens trender

Jag heter Olivera och är frisörmästare - det högsta beviset på yrkesskicklighet.

Med lång erfarenhet av branschen kommer en vilja att dela med mig utav min kunskap till andra. Söker du hårtips eller vill konsultera med mig inför ett lyxigt frisörbesök hos mig? Är du en frisör som vill öka din kunskap och bli en mer lönsam frisör? Välkommen! Oliverapro.se är stället att hänga på!